Επικαιρότητα Κόσμος

Στις 12 Αυγούστου η πρεμιέρα της νέας Bentley Bentayga Speed

Στα πλαίσια της ανανέωσης της Bentayga, η Bentely βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της κορυφαίας εκδοχής της που για μια ακόμα φορά θα φέρει την ονομασία Speed.

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Bentley παρουσίασε για πρώτη φορά την Bentayga Speed, ενώ πριν λίγες εβδομάδες το ντεμπούτο της πραγματοποίησε η ανανεωμένη εκδοχή του πολυτελούς SUV των Βρετανών από το Crewe.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το απαραίτητο ρετουσάρισμα του μοντέλου, η Bentley βάζει ρότα πλέον για την πρεμιέρα της ανανεωμένης Bentayga Speed, η οποία, όπως επισήμως ανακοινώθηκε προ ολίγου, θα παρουσιαστεί στις 12 Αυγούστου.

Bentley Bentayga Speed

Θυμίζουμε ότι η απερχόμενη σήμερα Bentayga Speed έπαιρνε κίνηση από μία βελτιωμένη σε απόδοση εκδοχή του 6λιτρου W12 «δί-τουρμπου» κινητήρα της Bentley, η οποία απέδιδε 635 ονομαστικούς ίππους, αλλά και 900 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 3,9 δλ. και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.

Αυτό φαίνεται πως δεν αλλάξει στην ανανεωμένη και κορυφαία έκδοση της Bentayga, παρά το γεγονός ότι η βρετανική εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στον «παροπλισμό» της εν λόγω μονάδας για τις αγορές της Ευρώπης. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως η νέα Bentayga Speed θα αποτελέσει «προνόμιο» για τους αγοραστές σε αγορές όπως εκείνες των ΗΠΑ, της Ασίας και της Μ. Ανατολής.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου