Επικαιρότητα Κόσμος

Στις 12 Αυγούστου η πρεμιέρα της νέας Bentley Bentayga Speed

Στα πλαίσια της ανανέωσης της Bentayga, η Bentely βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της κορυφαίας εκδοχής της που για μια ακόμα φορά θα φέρει την ονομασία Speed.

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Bentley παρουσίασε για πρώτη φορά την Bentayga Speed, ενώ πριν λίγες εβδομάδες το ντεμπούτο της πραγματοποίησε η ανανεωμένη εκδοχή του πολυτελούς SUV των Βρετανών από το Crewe.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το απαραίτητο ρετουσάρισμα του μοντέλου, η Bentley βάζει ρότα πλέον για την πρεμιέρα της ανανεωμένης Bentayga Speed, η οποία, όπως επισήμως ανακοινώθηκε προ ολίγου, θα παρουσιαστεί στις 12 Αυγούστου.

Bentley Bentayga Speed

Θυμίζουμε ότι η απερχόμενη σήμερα Bentayga Speed έπαιρνε κίνηση από μία βελτιωμένη σε απόδοση εκδοχή του 6λιτρου W12 «δί-τουρμπου» κινητήρα της Bentley, η οποία απέδιδε 635 ονομαστικούς ίππους, αλλά και 900 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 3,9 δλ. και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.

Αυτό φαίνεται πως δεν αλλάξει στην ανανεωμένη και κορυφαία έκδοση της Bentayga, παρά το γεγονός ότι η βρετανική εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στον «παροπλισμό» της εν λόγω μονάδας για τις αγορές της Ευρώπης. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως η νέα Bentayga Speed θα αποτελέσει «προνόμιο» για τους αγοραστές σε αγορές όπως εκείνες των ΗΠΑ, της Ασίας και της Μ. Ανατολής.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου