top icon
Κόσμος

Τι νέο φέρνουν τα Audi A6 και Α7;

Σπορ και κομψά, τα Audi A6 και A7 γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά με νέες εκδόσεις εξοπλισμού.

Τα Audi A6, A7 και S ανανεώνονται με αφορμή τη νέα προϊοντική χρονιά 2024, με μια εντυπωσιακή, high-end εμφάνιση. Εκτός από τις νέες επανασχεδιασμένες εξοπλιστικές εκδόσεις με ανεξάρτητα σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω, τα μοντέλα της πολυτελούς κατηγορίας διαθέτουν πλέον έντονα χρώματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, νέα σχέδια ζαντών και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό. Οι επιλογές για τους πελάτες έχουν αναδιοργανωθεί ως μέρος του face-lift για τα Audi A6 Sedan και Avant και το A7 Sportback. Η νέα δομή προσφέρει στους πελάτες πιο καθαρή εικόνα και περισσότερες επιλογές για εξατομίκευση, καθώς το εσωτερικό μπορεί πλέον να σχεδιαστεί ανεξάρτητα από το εξωτερικό πακέτο που θα επιλέξουν.

Audi A6 A7

Ανανεωμένα: Τα Audi A6 και Audi A7 με Singleframe στο στυλ RS
Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν μεταξύ basic, advanced και πακέτων Sline για το εξωτερικό του A6 Sedan και Avant και μεταξύ της basic και Sline για το A7 Sportback. Κάθε έκδοση εξοπλισμού χαρακτηρίζεται από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω. Το Singleframe με κυψελοειδή δομή είναι το νέο καθοριστικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Στη basic έκδοση και των δύο μοντέλων, το μπροστινό μέρος είναι φινιρισμένο σε MatteBlack με πλαίσιο χρωμίου. Στην advanced, που προορίζεται ειδικά για το A6, η γρίλια του ψυγείου έχει φινίρισμα σε DarkChrome. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει από τις πλευρικές εισαγωγές αέρα και το πίσω μέρος με διαχύτη στη νέα δυναμική σχεδίαση με πλαστική διακοσμητική λωρίδα σε ασημί Selenite. Η advanced περιλαμβάνει επίσης σπορ ζάντες 18 ιντσών. Η S-line είναι διαθέσιμη και για τα δύο μοντέλα. Εδώ, το Singleframe διαθέτει ένθετα χρωμίου. Στο A6, ο πίσω διαχύτης έχει επανασχεδιαστεί. Εδώ, η λωρίδα του διαχύτη είναι βαμμένη σε PlatinumGrey, ενώ στο A7 είναι φινιρισμένη σε Chrome. Επιπλέον,το εξωτερικό της Sline του Audi A6 έχει επίσης επανασχεδιασμένες πλευρικές μπροστινές εισαγωγές αέρα με στοιχεία σε MatteBlack με ένθετα PlatinumGrey, πιο φαρδιά πλαϊνά μαρσπιέ, ζάντες 19 ιντσών και σπορ ανάρτηση.

Audi S6

Εκτός από τις επιλογές εξατομίκευσης για το εξωτερικό, υπάρχει το πακέτο Sline για το εσωτερικό, το οποίο βασίζεται στο εσωτερικό του προηγούμενου Slinesport πακέτου. Εδώ, το εσωτερικό, το ταμπλό και η επένδυση οροφής είναι όλα σε μαύρο χρώμα. Το σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με μαύρα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων διαθέτει ραφές αντίθεσης, συμπεριλαμβανομένων των λαβών του τιμονιού από διάτρητο δέρμα. Το υποπόδιο και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Το πακέτο Sline για το εσωτερικό διαθέτει καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα “Sequenz”/ συνδυασμό δέρματος για το Audi A6 και από μικροΐνες Dinamica “Frequenz”/ συνδυασμό δέρματος με ανάγλυφο S στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων για το Audi A7. Τα διακοσμητικά μαρσπιέ των μπροστινών και πίσω θυρών με ένθετα αλουμινίου είναι φωτιζόμενα και έχουν γράμματα S μπροστά. Τα μοντέλα Audi S6 και S7 διαθέτουν Singleframe με ένθετα σε στυλ αλουμινίου και τονισμένες πλευρικές εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος. Στο Audi S6 αυτά διατίθενται σε MatteBlack, ενώ το AudiS7 τα έχει σε MatteDark Chrome. Η μπροστινή αεροτομή είναι βαμμένη σε SeleniteSilver και στα δύο μοντέλα.

Audi A6 A7

Νέα χρώματα και υλικά εσωτερικού και εξωτερικού
Συνολικά δώδεκα εξωτερικά χρώματα είναι τώρα διαθέσιμα για τα μοντέλα AudiA6 και A7 και τις αντίστοιχες S εκδόσεις τους. Για πρώτη φορά, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει Arcona White και Madeira Brown Metallic. Το Grenadine RedMetallic και το Ascari Blue Metallic είναι πλέον διαθέσιμα για τα μοντέλα S και τα πακέτα Sline. Τα διακοσμητικά ένθετα στο εσωτερικό τώρα είναι διαθέσιμα σε οκτώ διαφορετικές εκδόσεις. Νέες προσθήκες είναι ένθετα ξύλου σε OliveTree Natural και Ash Volcanic Grey Natural και ένθετα καλυμμένα με μικροΐνες Dinamica.

Audi A6 A7

Αναβάθμιση επιλεγμένων στοιχείων που ανήκαν στον βασικό εξοπλισμό
Το Audi virtual cockpit ανήκει πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Προσφέρει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και ανάλυση fullHD 1.920 x 720 pixel. Οι οδηγοί χειρίζονται το Audi virtual cockpit μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού και έχουν την επιλογή της κλασικής προβολής ή της όψης infotainment. Η τεχνολογία φωτισμού στον βασικό εξοπλισμό έχει επίσης αναβαθμιστεί. Οι βασικοί προβολείς στα Audi A6 και S6 πλέον έχουν αναβαθμιστεί σε φώτα fullLED με φωτεινή υπογραφή των φώτων πορείας-ημέρας. Η υποβοήθηση στάθμευσης park assist plus είναι πλέον στάνταρ.

Audi A6 A7

Πιο σκούρες σπορ ζάντες για αριστοκρατική εμφάνιση
Αντικατοπτρίζοντας την έντονη επιθυμία των πελατών για σκούρες ζάντες, η γκάμα ζαντών αλουμινίου στα Audi A6 και AudiA7 έχει αναθεωρηθεί ριζικά. Περισσότερες από τις μισές εκδόσεις έχουν πλέον σκούρες ζάντες. Τα AudiA6 Sedan και Avant διατίθενται στάνταρ με ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο 17 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτίνων και ελαστικά 225/60. Οι τροχοί 18 ιντσών έχουν πλέον επίστρωση σε GraphiteGrey για πιο σπορ εμφάνιση. Υπάρχουν επίσης ζάντες 19 ιντσών σε δυναμική 5άκτινη σχεδίαση. Οι γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών σε 10άκτινο σχέδιο σε PlatinumGrey διατίθενται τώρα σε BlackMetallic χρώμα, ενώ οι ζάντες 21 ιντσών σε GraphiteGray με γυαλιστερό φινίρισμα και κομψό σχεδιασμό 5 διπλών ακτίνων V αποτελούν την επιλογή με σκούρες πινελιές. Εντελώς νέες στη γκάμα μοντέλων A6 είναι οι 5άκτινες ζάντες 21 ιντσών – εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την αέρινη σχεδιαστική γεωμετρία που βοηθά στην ψύξη των φρένων.

Για το A7 Sportback, οι ζάντες 19 ιντσών σε σχεδίαση ακτίνων 10-Y διαθέτουν πλέον φινίρισμα GraphiteGrey. Οι ζάντες 20 ιντσών 5 διπλών ακτίνων, στάνταρ εξοπλισμός για το S7, είναι βαμμένες στο αριστοκρατικό PlatinumGray. Οι σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών σε διπλό παράλληλο 5άκτινο σχέδιο είναι γυαλισμένες για μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Μια άλλη νέα προσθήκη στη γκάμα είναι οι 5άκτινες γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών σε σχέδιο Evo σε μαύρο ματ και οι ζάντες 21 ιντσών, που διατίθενται στον κλασικό σχεδιασμό πολλαπλών 5άκτινο σχεδιασμό σε MatteDarkGray, και τα δύο από την AudiSport. Τα ανανεωμένα Audi A6 και Α7 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ