top icon
Κόσμος

Το μικρό Hyundai Extrer των 6.500 ευρώ

Το Hyundai Extrer είναι ένα μικρό μοντέλο που τοποθετείται στη βάση της γκάμας της κορεατικής εταιρείας και προορίζεται για την αγορά της Ινδίας, εκεί που θα έχει τιμή 6.500 ευρώ.

Το Hyundai Extrer είναι ένα νέο, μικρό μοντέλο, με τετραγωνισμένη σχεδίαση και crossover χαρακτήρα, που τοποθετείται, όσον αφορά το μέγεθος, κάτω από γνωστό μας στην Ελλάδα Bayon. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για την αγορά της Ινδίας, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα προσφέρεται και σε άλλες χώρες.

Διακρίνεται για την τετραγωνισμένη σχεδίαση, την τολμηρή αισθητική του και το αυξημένο ύψος. Τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος προσδίδουν ένα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα στο μικρό κορεατικό μοντέλο, με τη διχρωμία στο αμάξωμα να είναι η μοντέρνα νότα του Exter.

Το μήκος του περιορίζεται στα τέσσερα μέτρα και είναι μικρότερο από το Bayon με την αντίστοιχα φιλοσοφία. Αισθητικά ακολουθεί σε κάποιο βαθμό της φιλοσοφία της κορεατικής φίρμας. Τα φωτιστικά σώματα είναι λεπτά, αλλά παράλληλα και πιο τετραγωνισμένα.

Η μάσκα έχει μεγάλη εισαγωγή, ενώ πιο κάτω στον προφυλακτήρα συναντάμε ένα προστατευτικό σε μεταλλικό χρώμα. Ξεχωριστό στοιχείο του μικρού crossover είναι η αναγραφή του ονόματος του μοντέλου στο εμπρός μέρος κάτω από το καπό. Πατάει σε ζάντες αλουμινίου που ξεχωρίζουν για τη διχρωμία τους.

Hyundai Exter

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν μόνο το εμπρός μέρος του μοντέλου. Όσον αφορά το πίσω, φαίνεται από το πλάι η κάθετη τρίτη κολόνα, που ανεβαίνει ψηλά, μαζί με τα κρύσταλλα και προϊδεάζουν για τη διαθέσιμη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, το Hyundai Exter θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων ή ένα αυτοματοποιημένο χειροκίνητο. Επίσης θα διατίθεται και σε έκδοση διπλού καυσίμου με φυσικό αέριο.

Αυτό που όμως που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτό το μικρό μοντέλο της Hyundai, είναι η τιμή του. Αυτή διαμορφώνεται στις 600.000 ινδικές ρουπίες, που μεταφράζεται σε περίπου 6.600 ευρώ, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία.

Hyundai Exter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai Exter
  • Hyundai Exter
  • Hyundai Exter
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ