top icon
Νέα

Πρεμιέρα για το νέο Ford Ranger στις 24 Νοεμβρίου

Η νέα γενιά του Ford Ranger θα αποκαλυφθεί στις 24 Νοεμβρίου, όπως επισήμως αποκάλυψε σήμερα η μπλε οβάλ εταιρεία.

Το Ford Ranger αποτελεί τον βασικό πυλώνα της μπλε οβάλ εταιρείας στην κατηγορία των επαγγελματικών μοντέλων όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς. Πλέον, η νεότερη γενιά του δημοφιλούς pick-up μοντέλου τςης Ford βρίσκεται προ των πυλών, με το νέο Ranger να αποκαλύπτεται επισήμως στις 24 Νοεμβρίου.

Προς ώρας ωστόσο η Ford δεν αποκαλύπτει στοιχεία αναφορικά με τις κινητήριες μονάδες που θα κινούν το νέο Ranger – ωστόσο βέβαιο είναι ότι στην Ευρώπη θα διατίθεται σε έκδοση ντίζελ.

Σχεδιαστικά και παρά το «βαρύ» καμουφλάζ, σαφές είναι επίσης ότι το νέο pick-up της Ford θα υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο F-150 που διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ.

Ford Ranger

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί και το νέο Ranger θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Ν. Αφρική.

Όπως αποκαλύπτει η Ford, το νέο Ranger θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 180 αγορές ανά τον κόσμο, ενώ για την εξέλιξή του η εταιρεία πραγματοποίησε περισσότερες από 5.000 συνεντεύξεις χρηστών και ιδιοκτητών προκειμένου να καθοριστούν οι επιμέρους τεχνικές και σχεδιαστικές προδιαγραφές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 η VW θα αποκαλύψει το δικό της νέο pick-up μοντέλο, που με βάση το Ranger θα εξακολουθήσει να φέρει την ονομασία Amarok, αξιοποιώντας τη συνεργασία της με την μπλε οβάλ εταιρεία στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια:

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ