top icon
Κόσμος

Πρώτη γεύση από το νέο Ford Ranger (video)

Η Ford θα παρουσιάσει το νέο Ranger αργότερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ενώ σήμερα μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη μορφή και τις δυνατότητές του.

Η Ford αποκάλυψε σήμερα ότι η τέταρτη κατά σειρά γενιά του Ranger, του δημοφιλούς pick-up μοντέλου της μπλε οβάλ εταιρείας, θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2021, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται με ακρίβεια το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επίσημη πρεμιέρα του.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Ranger θα είναι διαθέσιμο στις κατά τόπου αγορές της Ευρώπης μέσα στο 2022.

Ford Ranger

Από τις teaser φωτογραφίες αλλά και το σχετικό βίντεο που η Ford έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, σαφές είναι ότι το νέο Ranger θα «πατά» στα χνάρια του προκατόχου του εξελίσσοντας έτι περαιτέρω τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του μοντέλου.

Παρά το «βαρύ» καμουφλάζ, σαφές είναι επίσης ότι το νέο pick-up της Ford θα υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο F-150 που διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ.

Προς ώρας ωστόσο η Ford δεν αποκαλύπτει στοιχεία αναφορικά με τις κινητήριες μονάδες που θα κινούν το νέο Ranger – ωστόσο βέβαιο είναι ότι στην Ευρώπη θα διατίθεται σε έκδοση ντίζελ.

Αξιοποιώντας τη συνεργασία της με την VW στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, το 2022 η γερμανική εταιρεία θα αποκαλύψει το δικό της νέο pick-up μοντέλο, που με βάση το Ranger θα εξακολουθήσει να φέρει την ονομασία Amarok.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί και το νέο Ranger θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Ν. Αφρική.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Ranger
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ