top icon
Κόσμος

Το νέο Mazda CX-60 PHEV με περισσότερους από 300 ίππους

Το νέο Mazda CX-60 PHEV θα είναι η νέα ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρείας στην ευρωπαϊκή της γκάμα.

Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV, που αποτελεί το πρώτο εκ των δύο νέων μοντέλων από την οικογένεια των μεγάλων SUV οχημάτων της ιαπωνικής εταιρείας που θα παρουσιαστεί σε όλη την Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Το CX-60 PHEV καταδεικνύει τη δέσμευση της Mazda σε μια προσέγγιση πολλαπλών λύσεων για βιώσιμη κινητικότητα, προσφέροντας τη σωστή λύση, την κατάλληλη στιγμή. Στο μέλλον θα προστεθεί σε αυτή τη σειρά και το CX-80, το οποίο θα διαθέτει καθίσματα τριών σειρών.

Το Mazda CX-60 PHEV θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων με σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που βελτιώνει τις επιδόσεις και έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ισχύoς που ξεπερνά τους 300 ίππους.

Το πρώτο σύστημα μετάδοσης κίνησης PHEV της Mazda θα προσφέρει ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση, δίνοντας στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε οποιοδήποτεσυνθήκη οδήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Mazda CX-60 αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την παρουσίαση του μοντέλου,

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ