top icon
Κόσμος

To νέο Renault Espace θα είναι SUV

H Renault επανέρχεται στο θέμα Espace, αυτή τη φορά με διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Renault Espace, ένα διάσημο όνομα τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Πλέον, το αυτοκίνητο που καθιερώθηκε για τους χώρους και τον καινοτόμο σχεδιασμό του, περνά σε μια νέα φάση στην έκτη κατά σειρά γενιά του και από ένα πολυμορφικό όχημα μετατρέπεται τώρα σε ένα νέο 5θέσιο ή 7θέσιου SUV, όπως επίσημα ανακοίνωσε σήμερα η Renault.

Προς ώρας, η γαλλική εταιρεία δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το νέο Espace, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στην προσεχή άνοιξη.

Από την teaser φωτογραφία του λογοτύπου του πάντως, αυτό που είναι προφανές είναι ότι το νέο Espace θα είναι ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο – ή ενδεχομένως και αμιγώς ηλεκτρικό.

Αν μη τι άλλο, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, μένοντας… μερικώς πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του, παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα.

Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 7 επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια.

Renault Espace

Αυτό είναι το τελευταίας γενιάς Renault Espace

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ