top icon
Κόσμος

Το νέο Suzuki Swift σε ειδική έκδοση

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του νέου Suzuki Swift.

Εν αναμονή της έλευσης του νέου Suzuki Swift, η ιαπωνική εταιρεία μας βάζει ακόμα περισσότερο στην «πρίζα», με μια ειδική έκδοση του μοντέλου που θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα γίνει 12 Ιανουαρίου 2024.

Ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χρωματισμό της, που η Suzuki ονομάζει Cool Yellow Metallic. Η συγκεκριμένη έκδοση «Suzuki Swift Cool Yellow Rev Concept», χωρίς κάποιες αλλαγές στον αισθητικό τομέα ή στα μηχανικά μέρη.

Δείτε επίσης την παρουσίαση του νέου Suzuki Swift

Έτσι, δεν είναι αυτό που θα αποτελέσει τη βάση για μια γρήγορη έκδοση Sport, αλλά απλώς μια στιλιστική άσκηση της Suzuki πάνω στο νέο Swift. Στόχος είναι πιθανότατα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το supermini της, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αυτή την έκδοση και λίγο αργότερα μέσα στο 2024, μετά το λανσάρισμα του νέου Swift.

Ένα μικρό δελτίο Τύπου που το συνόδευε δεν αποκαλύπτει πολλά, ούτε κάτι σχετικό με τα μηχανικά του μέρη, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα εφοδιάζεται με το ήπια υβριδικό σύνολο της Suzuki.

Διακρίνεται για το ιδιαίτερο χρώμα του, ενώ συνοδεύεται από ένα ασημί αυτοκόλλητο με το όνομα του μοντέλου στις πόρτες. Πατάει σε μαύρους τροχούς, ειδικής σχεδίασης, ενώ έχει και μαύρη οροφή για αντίθεση.

suzuki swift

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ