top icon
Κόσμος

Το τελευταίο Gymkhana του Ken Block… έρχεται (trailer)

Στο Electrikhana 2 ο Ken Block οδηγεί το Audi S1 Hoonitron στην πόλη του Μεξικού, σε μια τελευταία παραγωγή που θα δούμε τον Δεκέμβριο.

Μια έκπληξη για τους φίλους του αείμνηστου Ken Block προέκυψε έτσι ξαφνικά. Μέσα από το Hoonigan το κανάλι στο YouTube παρουσιάζεται ένα trailer, με μια δουλειά που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Κινηματογραφήθηκε πέρυσι, πριν τον τραγικό θάνατο του Ken Block σε δυστύχημα που είχε με snowmobile στις 2 Ιανουαρίου του 2023 και έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του στα 55 του χρόνια.

Ken Block

Στο συγκεκριμένο video που είναι το δεύτερο της σειράς Electrikhana και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο, ο Ken Block οδηγεί το ηλεκτροκίνητο Audi S1 Hoonitron, που έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και αποδίδει 680 ίππους και 670 Nm ροπής.

Το σκηνικό βρίσκεται στην πόλη του Μεξικού αυτή τη φορά και όχι στο Las Vegas όπως είχε γίνει το πρώτο. Στο trailer του Electrikhana 2 o Ken Block ξεκινάει από την πλατεία de Toros και μετά από ένα γρήγορο μοντάζ με παλαιότερα πράγματα που είχε κάνει τον βλέπουμε στην πόλη του Μεξικού να κάνει αυτό που ήξερε πολύ καλά.

Ken Block

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ