top icon
Επικαιρότητα

Toyota: Ανακοινώσεις για τη γκάμα των σπορ μοντέλων της

Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο να ανακοινώσει ποια σπορ μοντέλα θα συναπαρτίζουν στο εγγύς μέλλον τη γκάμα της.

Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδει η Automotive News, μέσα στον επόμενο κιόλας μήνα η Toyota αναμένεται σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει στην Ιαπωνία να ανακοινώσει τη «νέα γκάμα σπορ μοντέλων της». Χωρίς να προβεί σε περεταίρω διευκρινήσεις, η εταιρεία είναι βέβαιο πως θα δώσει περεταίρω στοιχεία σε συνδυασμό με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που θα αφορά στην πρεμιέρα της νέας Supra που σε πρώτη φάση θα πλαισιώσει το GT86 και σε δεύτερη την περιορισμένης παραγωγής κορυφαία έκδοση GRMN του νέου Yaris.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στην εκδήλωση θα γίνουν ανακοινώσεις και για τα σπορ μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας που προορίζονται για την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή της Gazoo Racing. Ωστόσο, έντονη είναι η φημολογία που θέλει τους Ιάπωνες της Toyota να επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να φέρουν στο φως τον αντικαταστάτη του θρυλικού MR2, το οποίο θα διατηρεί την «κεντρομήχανη» μηχανολογική προσέγγιση των προκατόχων του._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ