top icon
Κόσμος

Toyota GR Yaris με 300 ίππους και 8άρι αυτόματο

Μια πιο ισχυρή έκδοση του GR Yaris ετοιμάζει η Toyota και μάλιστα θα τη συνδυάζει με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιαπωνία, η Toyota ετοιμάζει ένα GR Yaris με περισσότερη δύναμη, που θα φτάνει τους 300 ίππους και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Επιπλέον, αναμένεται να φέρει και κάποιες επιμέρους αλλαγές, με τη μορφή facelift.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε το Toyota GR Yaris (video)

Toyota

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται στις αρχές του 2024. Η συγκεκριμένη έκδοση που θα έχει σημαντικά ανεβασμένη απόδοση, στους 300 ίππους, θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων που υπολογίζονται στις 500 μονάδες. Επιπλέον, θα έχει και αυξημένη, κατά 20 Nm ροπή, αγγίζοντας τώρα τα 390 Nm.

Toyota

Ωστόσο, αυτές δεν θα είναι οι μόνες αλλαγές που θα έχει αυτή η ειδική έκδοση, καθώς η ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Για τις αλλαγές θα έχει και paddles στο τιμόνι.

Οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν και αναβαθμισμένες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, αλλά και τα φρένα, ενώ βελτιωμένη θα είναι η ακαμψία του αμαξώματος. Όσον αφορά τις αισθητικές αλλαγές, αναμένεται να έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, εμπρός και πίσω και πιο μεγάλη αεροτομή.

Στο εσωτερικό, το αναβαθμισμένο Toyota GR Yaris θα διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, η οποία θα προέρχεται από τη μεγαλύτερη GR Corolla.

Toyota

Toyota GR Yaris 2020

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ