top icon
Κόσμος

Tριετής συμφωνία συνεργασίας μεταξύ SAIC Motor και Castrol

Η SAIC Motor και η Castrol ανακοινώνουν μια στρατηγική συμφωνία αποκαλύπτοντας το νέο λιπαντικό διπλού σήματος για τους πελάτες της MG στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η SAIC Motor, μητρική εταιρεία της MG και η Castrol έχουν δημιουργήσει μια στρατηγική τριετή συμφωνία σύμφωνα με την οποία η Castrol θα είναι ο προτιμώμενος προμηθευτής λιπαντικών για το δίκτυο MG στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η συμφωνία φέρνει κοντά δύο επωνυμίες ισχυρής κληρονομιάς για την παροχή λύσεων που είναι προσαρμοσμένες για τη βελτίωση των επιδόσεων και της απόδοσης σε ολόκληρη την πλούσια σειρά οχημάτων της MG.

Το Castrol EDGE 0W20 C5 συνιστάται από την MG. Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για πρώτη φορά στην Ουγγαρία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στην Τσεχία, στην Ελλάδα, στη Σλοβακία και στην Κροατία. Το προϊόν διπλού σήματος συνδυάζει την εξειδίκευση της Castrol στα λιπαντικά υψηλής ποιότητας εδώ και περισσότερα από 125 έτη και τις πρωτοποριακές προσπάθειες της MG στην κινητικότητα. Η MG συνιστά την Castrol ως τον έμπιστο συνεργάτη για τις ανάγκες λίπανσης από παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης έως ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία και βοηθητικά προϊόντα σε αυτές τις αγορές.

Ο Baozheng Wang, αντιπρόεδρος παγκόσμιων επιχειρήσεων της Castrol δήλωσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτό το ταξίδι με την MG στην Ευρώπη. Αυτή η συμφωνία αποτελεί παράδειγμα της δύναμης της συνεργασίας στην προώθηση της δημιουργίας αξίας. Μαζί με την MG, ανυπομονούμε να εργαστούμε για να ξεκλειδώσουμε νέες ευκαιρίες για μια βελτιωμένη εμπειρία των πελατών».

Η Skyler Kim, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SAIC Motor Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε, «Η συνεργασία με την Castrol θα μας βοηθήσει να εξυψώσουμε την επωνυμία της MG σε νέα επίπεδα, βελτιώνοντας σημαντικά την απήχηση και την αξιοπιστία της επωνυμίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, και προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση για αυξημένη ικανοποίηση των πελατών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Castrol σε μελλοντικές προσφορές πελατών»._Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ