top icon
Κόσμος

Τυφλός οδηγεί με 200 χλμ./ώρα ένα Dodge Challenger (video)

Δεν πρόκειται για μια ιστορία τρέλας, αλλά δύναμης, κόντρα στα στερεότυπα, με έντονη θέληση και πείσμα, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, ένας τυφλός κατάφερε να κινηθεί με 200 χλμ./ώρα με ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο.

Αναμφίβολα δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπουμε έναν τυφλό άνθρωπο να θέλει να οδηγήσει και μάλιστα γρήγορα και να το καταφέρνει. Ο ήρωας της ιστορίας, φυσικά δεν είχε πρόθεση να το κάνει σε δημόσιο δρόμο, αλλά σε πίστα αγώνων ταχύτητας σε ευθεία.

Η ιστορία του Sheldon, του τυφλού άντρα που προαναφέραμε, πάει ενάντια σε όλα τα κλισέ της κοινωνίας, τις πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που δεν έχουν όραση, δίνοντας μαθήματα ζωής σε πολλούς.

Dodge Challenger

Ο Sheldon βρέθηκε σε μια πίστα dragster στην Αλάσκα, με στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Να τρέξει με ένα θηριώδες Dodge Challenger SRT. Στο video που αναρτήθηκε από το 1320video στο YouTube, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας επιχειρεί να κάνει την απόλυτη επιτάχυνση στην ευθεία της πίστας.

Στην πρώτη του προσπάθεια δεν δούλεψαν όλα όπως θα έπρεπε, με το αυτοκίνητο να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να εκκινεί χωρίς την απαιτούμενη ταχύτητα. Αυτό όμως δεν επηρέασε την ψυχολογία του Sheldon, μπαίνοντας για δεύτερη φορά στη θέση του οδηγού, με μεγάλη αποφασιστικότητα.

Η οδήγηση και στις δύο περιπτώσεις έγινε με τη επίβλεψη συνοδηγού, ο οποίος έδινε τις οδηγίες στον Sheldon, ο οποίος φάνηκε να πηγαίνει εξαιρετικά. Κάτι που απέδειξε στη δεύτερη προσπάθειά του, καθώς σ’ αυτή εκκίνησε δυναμικά, σημειώνοντας χρόνο 11,5 δευτερόλεπτα για το 0-402 μ., αναπτύσσοντας ταχύτητα 200 χλμ./ώρα.

Dodge Challenger

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ