top icon
Κόσμος

Viral η διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στην Greta Thunberg και τον Andrew Tate

Την διαδικτυακή κόντρα πυροδότησε ο Andrew Tate, που με σχετική ανάρτησή του στο Twitter προκάλεσε τη γνωστή ακτιβίστρια, Greta Thunberg, αναφερόμενος στις υψηλές εκπομπές ρύπων των σπορ αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του.

Όλα είχαν ως αφετηρία μια προχθεσινή ανάρτηση στο Twitter του Andrew Tate, γνωστού influencer, πρώην αθλητή του kickboxing και αρνητή της κλιματικής αλλαγής, ο οποίος επιχείρησε να προκαλέσει την 19χρονη και γνωστή ανά τον κόσμο ακτιβίστρια, Greta Thunberg.

Ο Andrew Tate, που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για μισογυνισμό, και όχι μόνο, έγραψε τα εξής:

«Έχω 33 αυτοκίνητα. Η Bugatti μου έχει έναν W16 8.0L [κινητήρα] με τέσσερα τούρμπο.
«Οι ΔΥΟ μου Ferrari 812 Competizione έχουν 6.5L V12 [κινητήρες].
«Αυτό είναι μόνο η αρχή.
«Παρακαλώ δώστε μου το email σας για να μπορέσω να στείλω μια πλήρη λίστα με τη συλλογή των αυτοκινήτων μου και τις αντίστοιχες τεράστιες εκπομπές τους.».

Η τέσσερις φορές υποψήφια για Νόμπελ Ειρήνης και ο νεότερος «Άνθρωπος της Χρονιάς» του περιοδικού Time, Greta Thunberg, σήκωσε το γάντι, απαντώντας μία μέρα μετά τα εξής:

«ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στη διεύθυνση [email protected]».

Η απάντηση-αντίδραση της Greta Thunberg έγινε αμέσως viral στη γνωστή πλατφμόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας μέχρι και αυτή τη στιγμή περισσότερες από 163 εκατ. προβολές, 425.000 retweet και πάνω από 2,6 εκατ. likes.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ