Επικαιρότητα Κόσμος

VW και Audi προωθούν με τα λογότυπα τους το social distancing (+video)

Οι Audi και VW προωθούν με τα τροποποιημένα για την περίσταση λογότυπα τους την ιδέα της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Με περισσότερα από 420.000 καταγεγραμμένα κρούσματα και σχεδόν 19.000 απώλειες σε ανθρώπινες ζωές σε ολόκληρο τον πλανήτη, η διαβόητη πανδημία του νέου κορονοϊού έχει επιφέρει δραματικές αλλαγές στην παγκόσμια κοινότητα καθώς πάνω από 2,6 δισεκατομμύρια πολίτες σε όλη την υφήλιο έχουν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας. Και αυτό με έναν και μόνο στόχο: το σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης του θανατηφόρου ιού.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ιδέας της κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι VW και Audi ανήρτησαν στο διαδίκτυο, αλλά και στα γνωστότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο σύντομα βίντεο τα οποία έρχονται να προωθήσουν μέσα από ένα «παιχνίδι» των λογοτύπων τους την αναγκαιότητα του social distancing.

 

Στην περίπτωση της VW, τα γράμματα «V» και «W» απομακρύνονται παραμένοντας εντός του γνωστού στρογγυλού πλαισίου του λογοτύπου της, ενώ στην περίπτωση της Audi οι μέχρι πρότινος τεμνόμενοι κύκλοι παίρνουν με τη σειρά τους της απαραίτητες αποστάσεις.

Keep distance, stay together.

Audi

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου