Επικαιρότητα Κόσμος

VW: Μέσα στο καλοκαίρι η «επιστροφή»

Η VW αισιοδοξεί ότι η αγορά αυτοκινήτου στη Γερμανία θα ανακάμψει το καλοκαίρι, έπειτα από το πάγωμα στο οποίο μπήκε λόγω κορονοϊού.

Ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της VW, Juergen Stackmann, δήλωσε νωρίτερα σε γερμανικά Μέσα «υποθέτουμε ότι η Γερμανία θα επανέλθει στο φυσιολογικό το καλοκαίρι», χωρίς ωστόσο να περιορίζεται σε ένα πιο σαφές χρονοδιάγραμμα. Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν περιμένει να δοθεί έως τότε οριστική λύση στην πανδημία, αλλά πρόσθεσε: «η τωρινή κατάσταση με το πάγωμα των εργασιών δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το καλοκαίρι. Τόσο η κοινωνία, όσο και η οικονομία δεν μπορούν να το αντέξουν. Θα πρέπει να μάθουμε πώς να ζούμε με τον ιό».

Ο Stackmann εστίασε στο γεγονός ότι η κινεζική αγορά έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει, ενώ από την πλευρά της, η VW εξετάζει νέους κανόνες ώστε να διασφαλίζει τις απαραίτητες αποστάσεις που θα πρέπει να διατηρούν οι εργαζόμενοι στα εργοστάσιά της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο ως ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να εστιάσουν πλέον και οι κατασκευαστές._ Ε. Ξ. 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου