Επικαιρότητα Κόσμος

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Porsche Macan

Το πρώτο αντίτυπο της ανανεωμένης Porsche Macan, που συνεχίζει να αποτελεί το best-seller μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Λειψίας.

Ένας μόλις μήνας έχει περάσει από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Porsche Macan και σήμερα ο Γερμανός κατασκευαστής ανακοινώνει πως δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής της, η οποία συνεχίζει να λαμβάνει χώρα στο γνώριμο εργοστάσιο της εταιρείας με έδρα την πόλη της Λειψίας. Το πρώτο στην κυριολεξία αντίτυπο του «μικρού» SUV μοντέλου της Porsche είναι βαμμένη σε πράσινο χρώμα (Mamba Green Metallic) και ήδη ταξιδεύει για τη μακρινή Κίνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εταιρεία στην επίσημη ανακοίνωση της, η Macan έχει καταφέρει από το 2014 μέχρι και σήμερα να κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 100.000 αγοραστών στην εν λόγω αγορά, η οποία συνεχίζει και φέτος να αποτελεί τη μεγαλύτερη από πλευράς όγκου στο σύνολο της υφηλίου. Συνολικά, πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να ταξινομήσει σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 350.000 αντίτυπα.

Αυτή τη στιγμή, το γερμανικό SUV παράγεται με ρυθμό 420 αυτοκινήτων την ημέρα, με τον ετήσιο ρυθμό αναπαραγωγής του να κυμαίνεται κοντά στις 90.000 μονάδες._X.A.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου