top icon
Επικαιρότητα

H Lamborghini Huracan Tecnica σε ρόλο influencer

Στο εορταστικό βίντεο της Lamborghini, μία Huracan Tecnica γίνεται influencer πραγματοποιώντας το θαύμα των Χριστουγέννων.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ανέκαθεν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευφάνταστα βίντεο κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών καθώς με αυτόν τον τρόπο κέρδιζαν την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου.

Ένα ευφάνταστο αλλά συγχρόνως συγκινητικό βίντεο σκέφτηκε να δημιουργήσει η Lamborghini για τις φετινές γιορτές. Στο φετινό βίντεο της Ιταλικής φίρμας, πρωταγωνιστές είναι μία εντυπωσιακή πράσινη Lamborghini Huracan Tecnica, ο νεαρός ιδιοκτήτης της και ένα κουρείο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο νεαρός επισκέπτεται το κουρείο της γειτονιάς του, ωστόσο αυτό είναι κλειστό καθώς ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα λόγω έλλειψης πελατείας. Ο νεαρός ο οποίος συνήθιζε να κουρεύεται από την παιδική του ηλικία στο συγκεκριμένο κουρείο, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Για αυτό το λόγο στάθμευσε την πράσινη Lamborghini Huracán Tecnica μπροστά από το κουρείο και ανέβασε μια selfie στο Instagram ώστε να μπορέσουν να την δουν όλοι στο διαδίκτυο. Το Ιταλικό supercar όπως είναι λογικό κλέβει τις εντυπώσεις ενώ συγχρόνως πλήθος κόσμου επισκέπτεται το κουρείο το οποίο αποκτά και πάλι πελατεία.

Στο τέλος ο νεαρός ιδιοκτήτης της Lamborghini αφού έχει πετύχει τον στόχο του, επισκέπτεται το κουρείο και δείχνει με συγκίνηση την παιδική του φωτογραφία που υπάρχει μέσα στο κατάστημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ: LAMBORGHINI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lamborghini
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ