top icon
Επικαιρότητα

Lancia Delta Executive και Hardblack

Το περίπτερο της Lancia στη Γενεύη θα φιλοξενεί τις Delta Executive και Hardblack αλλά και το νέο κινητήρα 1,8 λτ. DiTurbo με τους 197 ίππους.

Αρκετό ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα παρουσιάζει το περίπτερο της Lancia στη Γενεύη, αφού εκεί θα δούμε τις Delta Executive και Hardblack αλλά και το νέο κινητήρα 1,8 λτ. DiTurbo με τους 197 ίππους. Ο κινητήρας αυτός αναβαθμίζει το δυναμισμό του αυτοκινήτου, απαιτώντας μόλις 7,3 δτ. για τα 0-100 χλμ./ώρα και εξασφαλίζοντας τελική 230 χλμ./ώρα, με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 7,8 λτ./100 χλμ. Και όλα αυτά με εκπομπές ρύπων CO2 185 γρ./χλμ. και τον κινητήρα να πληροί ήδη τις προδιαγραφές Euro5.
 
Η νέα κορυφαία έκδοση της Delta, η Executive, θα χρησιμοποιεί αυτό το μοτέρ και απευθύνεται σε ένα υψηλών απαιτήσεων αγοραστικό κοινό που επιζητά τα μέγιστα και στο επίπεδο της άνεσης εκτός των άλλων. Για το λόγο αυτό η Executive θα διαθέτει ως στάνταρ ένα σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου της ανάρτησης, το οποίο θα διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Στο βασικό εξοπλισμό της Executive θα ανήκει επίσης το ημιαυτόματο σύστημα Magic Parking, διευκολύνοντας στο παρκάρισμα ακόμα και τους πιο δυσπροσάρμοστους οδηγούς.
 
Δίπλα στην Executive θα δούμε και μια πιο σπορ εκθεσιακή εκδοχή, την Hardblack, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο μοτέρ αλλά με βελτιστοποιημένη ροπή που φτάνει τα 320 Nm. Το χρώμα του αμαξώματος θα είναι το Lava Black που θα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με την αντίστοιχα μαύρη επένδυση Alcantara Starlite στο εσωτερικό, συμβάλλοντας στον επιθετικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ