top icon
Επικαιρότητα

Η συλλογή αυτοκινήτων του Lionel Messi «παίζει τρομερή μπάλα»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Lionel Messi έχει στην κατοχή του μία απίθανη και πανάκριβη συλλογή από αυτοκίνητα, η οποία δεν έχει “αντίπαλο”.

Τα λόγια μοιάζουν περιττά για να περιγράψει κανείς τα όσα αδιανόητα κάνει ο Lionel Messi στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε λίγες ώρες θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το «ιερό δισκοπότηρο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όντας ένας από τους κορυφαίους και πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, δικαιούται ίσως πιο πολύ από τον καθένα να διαθέτει και μια σπάνια συλλογή αυτοκινήτων η οποία δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ας δούμε μερικά από τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο Lionel Messi

Lionel Messi

Ferrari 335 S Spider Scaglietti
Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στο γκαράζ του Messi είναι η Ferrari 335 S Spider Scaglietti. Το 2016, ο Αργεντινός συμμετείχε σε μία δημοπρασία, στο Παρίσι, για το εν λόγω αυτοκίνητο, η προσφορά του άγγιξε τα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που αρκούσε για να κάνει δικό του το ποθητό αντικείμενο. Η αμέσως προηγούμενη προσφορά, κοντά στα 20 εκατ. ευρώ άνηκε στον Cristiano Ronaldo. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχουν μόλις 4 αντίτυπα της Ferrari 335 S Spider Scaglietti.

Lionel Messi
Ferrari F430 Spider
Ένα άλλο μοντέλο της Ferrari που χρησιμοποιεί ο Messi είναι η Ferrari F430 Spider. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πλήρωσε 164.490 δολάρια για αυτό το μοντέλο της Ferrari. Το Ιταλικό supercar εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 4,3 λίτρων και αποδίδει 503 ίππους.

Lionel Messi

Pagani Zonda Tricolore
Μαζί με τη Ferrari 335 S Spider Scaglietti, ο Messi κατέχει το εξωτικό ιταλικό υπεραυτοκίνητο Pagani Zonda Tricolore. Η Pagani Zonda Tricolore αποτελεί φόρο τιμής στα 50κοστα γενέθλια της Ιταλικής ομάδας πιλότων Frecce Tricolori, και είναι κατασκευασμένη από carbon και αλουμίνιο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δαπάνησε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει δικό του το συγκεκριμένο στολίδι της αυτοκίνησης.

Lionel Messi

Audi RS6, Audi A7, Audi Q7
Ο γερμανικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi ήταν χορηγός της Barcelona μέχρι το 2019 και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όντας πρώην παίκτης της Barcelona ο Messi έχει στην κατοχή του κάποιο αυτοκίνητο της Audi. Για την ακρίβεια, διαθέτει τρία αυτοκίνητα, το Audi RS6 που κοστίζει 108.000 δολάρια, το Audi A7 που κοστίζει 69.200 δολάρια και το Audi Q7 για 54.590 δολάρια.

Lionel Messi

Mercedes SLS AMG
Η Mercedes SLS AMG είναι ακόμη ένα εξωτικό μοντέλο που έχει στην κατοχή του ο Lionel Messi και για το οποίο πλήρωσε περίπου 642.490 δολάρια. Αυτή η Mercedes αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του ο Messi.

Lionel Messi

Maserati Gran Turismo MC Stradale
Ο Messi εμφανίζεται συχνά να χρησιμοποιεί τη Maserati Gran Turismo MC Stradale όποτε βρίσκεται στο σπίτι του στην Αργεντινή. Ο 4.7 V8 κινητήρας προέρχεται από την GranTurismo Sport, διατηρώντας την απόδοση των 460 ίππων και των 53 χλγμ. ροπής. Ο Αργεντινός δαπάνησε 242.100 δολάρια για την συγκεκριμένη Maserati.

Lionel Messi

Range Rover
Τα μοντέλα της Range Rover είναι από τα πιο πολυτελή και ακριβά SUV αυτοκίνητα στον κόσμο και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Messi είναι περήφανος ιδιοκτήτης δύο μοντέλων της διάσημης φίρμας. Η συλλογή του περιλαμβάνει ένα Range Rover Vogue που κοστίζει περίπου 200.000 δολάρια και ένα Range Rover Sport που κοστίζει 110.000 δολάρια.

Lionel Messi

Cadillac Escalade
Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν αγόρασε αυτή την οκταθέσια Cadillac Escalade για 75.195 δολάρια. Πρόκειται για ένα τέλειο αυτοκίνητο για μια πενταμελή οικογένεια. Η Cadillac Escalade τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 420 ίππους.

Lionel Messi

Επιπλέον στην κατοχή του έχει και ένα “ταπεινό” Toyota Prius, δώρο για το βραβείο του MVP στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2011, όταν και είχε κερδίσει με την Μπαρτσελόνα το σχετικό τρόπαιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: MESSI/BARCELONA INSTAGRAM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lionel Messi
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ