top icon
Επικαιρότητα

Mahindra KUV 100: Πρεμιέρα στη Βαρκελώνη

Το KUV 100, νέο μοντέλο στην κατηγορία compact crossover, φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει τη νέα πορεία του Ινδού κατασκευαστή στην Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα πεντάπορτο πενταθέσιο compact crossover το οποίο συνδυάζει το στιλ και την εμφάνιση του SUV με την ευελιξία ενός αυτοκινήτου πόλης. To όνομά του υποδηλώνει την βασική φιλοσοφία του σχεδιασμού του. K σημαίνει γενιά Kool & Τrendy (απολαυστικό και μοντέρνο), και UV αναφέρεται στον όρο Utility vehicles (χρηστικά αυτοκίνητα). Ο αριθμός 100 προδιαγράφει το μέγεθος και την κατηγορία του αυτοκινήτου. Είναι το πιο μικρό μοντέλο της σειράς με κορυφαίο το Mahindra XUV500. Σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και εξελίχθηκε από το κέντρο ερευνών Mahindra Research Valley στο Chennai (Ινδία) και είναι κτισμένο σε αυτοφερόμενο πλαίσιο στη γραμμή παραγωγής του Chakan Maharashtra. Υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τα καθίσματα και μέσα στο πάτωμα και ο αποθηκευτικός χώρος στο πορτ μπαγκάζ είναι 243 λίτρα (473 με τα καθίσματα κάτω). Στην Ευρώπη το KUV 100 θα εξοπλίζεται με τον νέο κινητήρα Mfalcon g80, 1.2 Lt (1198 cc) MPFI, 82 bhp /5500 rpm και προδιαγραφές EURO 6. Αναμένεται στη γηραιά ήπειρο στο τέλος του 2017.

GOA Pick-Up

Στην έκθεση της Βαρκελώνης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το ανανεωμένο GOA Pick-Up. Η σειρά Goa είναι σημαντικό μοντέλο για την Mahindra.Παίζει ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία της Ινδικής εταιρείας στον τομέα των επαγγελματικών αυτοκινήτων.Το GOA είναι ένα διαχρονικό Pick-Up το οποίο προσφέρει πλούσια ροπή από χαμηλές στροφές. Ο turbo- diesel κινητήρας των 2200 cc αποδίδει 140 bhp και έχει common rail Bosch καςι σύστημα άμεσης έγχυσης. Προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής 2WD ή 4WD με κλείδωμα κεντρικού διαφορικού. Το GOA Pick-Up έχει έγκριση τύπου επαγγελματικού οχήματος Ν1.

XUV500 W10

To κορυφαίο μοντέλο Mahindra XUV500 παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη με την νέα έκδοση W10, η οποία είναι ετοιμοπαράδοτη στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ