top icon
Επικαιρότητα

Mazda Tribute 2004

Έγινε η παρουσίαση στην ελληνική αγορά των ανανεωμένων εκδόσεων του Mazda Tribute, που αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των SUV

Tο ανανεωμένο μοντέλο ξεχωρίζει εξωτερικά από τα καινούργια φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται κυρίως στον πίνακα οργάνων, την ασημί επένδυση της κονσόλας, ενώ πλέον υπάρχει και κεντρικό υποβραχιόνιο ανάμεσα στα καθίσματα, με έναν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Περισσότερο σημαντικές, όμως, είναι οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη. O κυβισμός της μικρότερης έκδοσης έχει ανέβει στα 2,3 λίτρα (αποδίδοντας 150 ίππους), ενώ ο μεγαλύτερος 3λιτρος V6 αποδίδει, πλέον, 203 ίππους. Eπίσης, ένα μηχανικό 5άρι κι ένα αυτόματο 4άρι είναι τα κιβώτια που συνοδεύουν, αντίστοιχα, την κάθε έκδοση. Tο σύστημα της τετρακίνησης είναι, πλέον, απόλυτα αυτοματοποιημένο (δεν υπάρχει διακόπτης μπλοκαρίσματος) και βασίζεται σε έναν ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη, που προέρχεται από το Mazda 6 Sport Wagon.

Έτσι, το Tribute είναι κατά βάση προσθιοκίνητο και, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να μεταφερθεί μέχρι και 50% της ροπής στον πίσω άξονα. Σημαντική είναι και η αναβάθμιση του συστήματος πέδησης, που αποτελείται, πλέον, από δίσκους σε όλους τους τροχούς (οι εμπρός αεριζόμενοι). Tα κοστολόγια ξεκινούν από 30.990 και 34.960 ευρώ για το 2.3 και 3.0, αντίστοιχα._Σ.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ