top icon
Επικαιρότητα

Μια ακόμα Lamborghini Huracan για την Polizia

Αυτή είναι η δεύτερη προσφορά της Lamborghini στην αστυνομία Εθνικών Οδών της Ρώμης.

Στην τελετή παράδοσης του αυτοκινήτου το «παρών» έδωσε ο ίδιος ο CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali, καθώς βέβαια και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της ιταλικής αστυνομίας. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά δωρεά της διάσημης ιταλικής εταιρείας από τη Σαντ’ Άγκατα προς τις διωκτικές αρχές της κεντρικής Ιταλίας. Η αρχή έγινε το 2009 με την Gallardo Polizia, η οποία αυτή τη στιγμή εκτίθεται σε μόνιμη βάση, όντας πλέον παροπλισμένη, στο Highway Patron Museum της Ρώμης, και η συνέχεια με την «πρώτη» Huracan το 2015.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αστυνομικών αρχών αλλά και της ίδιας της Lamborghini, στα καθήκοντα του πληρώματος που θα έχει την ευθύνη του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβάνονται, πέραν των καθιερωμένων… καταδιώξεων στο εθνικό δίκτυο πέριξ της πρωτεύουσας, επείγουσες αποστολές που αφορούν στη μεταφορά αίματος και οργάνων. Για το λόγο αυτό, το εμπρός μέρος του Lamborghini Huacan Polizia έχει διαμορφωθεί ειδικά ενσωματώνοντας έναν σεβαστών διαστάσεων χώρο ψύξης. Επιπρόσθετα, αισθητή είναι και η παρουσία απινιδωτή, ο οποίος σε συγκεκριμένες καταστάσεις μπορεί να σώσει ζωές.

Για όλες τις παραπάνω ανάγκες, ο πρόσθετος εξοπλισμός της Huracan Polizia περιλαμβάνει επίσης ένα on-board σύστημα που αποτελείται από έναν σύγχρονο υπολογιστή και βιντεοκάμερα. Εκ των ουκ άνευ ασφαλώς, το σύστημα επικοινωνίας (VHF) και φυσικά ο αστυνομικός φάρος._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ