top icon
Επικαιρότητα

Mini Beachcomber Concept

Ένα ακόμη πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Μini, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου.

Ένα ακόμη πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Μini, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου.
 
Πρόκειται για το «Beachcomber Concept», το οποίο είναι ένα τετραθέσιο ανοιχτού αμαξώματος, σχεδιασμένο για οδηγική απόλαυση. Η τετρακίνηση και το μεταβλητό εσωτερικό χαρίζουν στο «Beachcomber Concept» τα φόντα για μία οδηγική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς και για απολαυστικές δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.
 
Για το συγκεκριμένο λόγο, στο «Beachcomber Concept» απουσιάζουν οι πόρτες, η συμβατική οροφή και όλα τα άλλα στοιχεία του αμαξώματος που πιθανόν περιορίζουν την αμεσότητα των επιβατών με το εξωτερικό περιβάλλον.
 
Το αυτοκίνητο συνδυάζει τετρακίνηση και νέα τεχνολογία, με ανθεκτικό αμάξωμα και υπερυψωμένα καθίσματα. Η πρόσβαση στα εμπρός και πίσω καθίσματα είναι άνετη και εύκολη χάρη στην απουσία των θυρών και στην επέκταση των ανοιγμάτων εισόδου μέχρι το κάτω τμήμα των καθισμάτων, για την ομαλή είσοδο και έξοδο του οδηγού και των επιβατών. Όταν χρειαστεί, η μαλακή οροφή και τα ελαφρά στοιχεία των θυρών τοποθετούνται εύκολα και άνετα μέσα σε δευτερόλεπτα.
 
Η χρήση και προσαρμοστικότητα του «Beachcomber Concept» προσδιορίζεται αποκλειστικά από τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις του χρήστη. Σίγουρα, το πιο φυσικό περιβάλλον για ένα αυτοκίνητο του είδους του είναι οι παραλίες, όπου υπερτερεί λόγω της αυξημένης πρόσφυσης και του επαναστατικού ανοιχτού αμαξώματός του…
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ