top icon
Επικαιρότητα

«Mountain Rescue Forester» στη SEMA

Η Subaru αναμένεται να παρουσιάσει στη SEMA μία πρωτότυπη εκδοχή του νέου Forester με την επωνυμία «Mountain Rescue Forester».

Η παρουσιά της Subaru στη SEMA αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα: παράλληλα με το πρωτότυπο Forester XTI με ένα τρποποποιημένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα από το Impreza WRX STI του ’09, θα δούμε και μία δεύτερη πρωτότυπη εκδοχή με την επωνυμία «Mountain Rescue Forester». Το όχημα αυτό έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με έναν οίκο εξέλιξης που εδρεύει στο Ντιτρόιτ και σχεδιάζει οχήματα για την NSP, (National Ski Patrol). Το Mountain Rescue Forester βασίζεται στο Forester 2.5XT του ’09, έχει όμως βελτιωθεί κατάλληλα προκειμένου να επιχειρεί σε αποστολές σε δύσβατα εδάφη και κακές καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό έχει αυξηθεί και η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος στις 14 ίντσες, (από 8,9 ίντσες στο κανονικό Forester), χάρη στο ρυθμιζόμενο σύστημα Air Lift στην ανάρτηση.
 
Η επαφή με τα δύσκολα εδάφη στα οποία στοχεύει να επιχειρεί το Mountain Rescue Forester επιτυγχάνεται με τέσσερα Yokohama Geolandar MTS 30 x 9.5 ιντσών φορεμένα σε σιδερένιες ζάντες 15 ιντσών με σχεδόν μηδενικό όφσετ. Για την προστασία του αμαξώματος υπάρχουν επίσης ειδικές ποδιές από την DeeZee μπροστά και πίσω, προστατευτικά στα πίσω φώτα και την πίσω πόρτα, ενισχυμένα μαρσπιέ στο πλάι και πλαστικές προεκτάσεις στα φτερά. Το πακέτο συμπληρώνεται από ένα κοτσαδόρο της Bushwacker, έναν εργάτη 9.5i Thermometric 9.500 λιβρών της WARN και έξτρα φώτα από την Ultimate Performance.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ