top icon
Επικαιρότητα

NAC MG: ποτέ μην ξαναπείς ποτέ…

Η NAC MG εγκαινιάζει την γραμμή παραγωγής της, που υιοθετεί όλες τις βρετανικές παραδόσεις, συνώνυμες της MG. Οι εορτασμοί έχουν προσελκύσει σημαντικά πρόσωπα της χώρας, όπως επίσης και της Αγγλίας. Σχεδόν 1.000 επισκέπτες θα παρευρεθούν μαζί με διεθνείς προμηθευτές, διανομείς, συνεργάτες, Κινέζους και μη σύμβούλους και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τρία νέα μοντέλα της MG, ανάμεσα στα οποία είναι και το «MG7» και το «MG TF». Η σειρά «MG7» απευθύνεται στους μεσαίους και τους υψηλούς τομείς της κινέζικης αγοράς, ενώ το «MG TF» είναι το πρώτο κινέζικο σπορ αυτοκίνητο με νέα τεχνολογία. 
 
Ο πρόεδρος της NAC MG κ. HaoLiang Wang λέει για το γεγονός ότι ο στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μιας ανεξάρτητης κινέζικης εταιρείας αυτοκινήτου που θα διαφέρει απ’ τα μέχρι στιγμής παραδοσιακά προϊόντα της βιομηχανίας της χώρας.
 
Τα τελευταία χρόνια, η Κίνα, έχει γίνει η τρίτη μεγαλύτερη αγορά στην παραγωγή και πώληση αυτοκινήτων. Η MG θα αναπτυχθεί σε δύο βάσεις: μία στο Nanjing, που θα είναι η βάση παραγωγής, και μία στο Longbridge στο Birminham της Αγγλίας, όπου θα είναι το κέντρο της R&D.
 
Η εταιρεία έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να εξάγει την πρώτη σειρά αυτοκινήτων στην Ευρώπη, να παράγει τον πρώτο κινητήρα «Ν4», όπως επίσης και τα πρώτα «MG7» και «MG TF». Η NAC MG έθεσε τις βάσεις για την ανάδειξη της Κίνας στον τομέα των αυτοκινήτων μπαίνοντας στη διεθνή αγορά και κάνοντας την αρχή για τη δημιουργία πραγματικά διεθνών εταιρειών αυτοκινήτων. _Τ.Κ.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ