top icon
Επικαιρότητα

Νέα των δρόμων… που πρέπει να γνωρίζουμε!

Στην Ολυμπία Οδό, από την Δευτέρα 15/06 έως και την Τετάρτη 17/06, θα εφαρμοστεί ολικός αποκλεισμός στον κλάδο εξόδου του κόμβου Λουτρακίου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λουτράκι και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται προσωρινά από τον επόμενο Κόμβο Επιδαύρου, όπως φαίνεται στο σχήμα της φωτογραφίας.

Αποκλεισμός Κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Λουτράκι Κόμβος Λουτρακίου Κόμβος Επιδαύρου Περιπορεία κατεύθυνσης από Αθήνα προς Λουτράκι μέσω Κόμβου Επιδαύρου.

Εν συνεχεία και μέχρι την Παρασκευή 10/07 θα εφαρμοστούν σε διαδοχικές φάσεις, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των δύο κατευθύνσεων της κάθετης οδού (Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου) και του κλάδου εισόδου προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνεται αποκλεισμός του μισού πλάτους της διατομής και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στο εναπομείναν πλάτος αυτής.

Κατά τη διάρκεια όλων των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου δεν επηρεάζεται. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον αρμόδιο κατασκευαστή.

Έχουμε όμως νέα και από την Νέα Οδό:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ.

Ειδικότερα, το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 07:00 έως τις 15:00 θα ισχύει αποκλεισμός κυκλοφορίας στον κλάδο εξόδου του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ με κατεύθυνση προς Χαλκίδα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Ριτσώνας. 

Δείτε και αυτό το βίντεο!

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ