top icon
Επικαιρότητα

Νέο MINI Cooper Cabrio

Στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, τον Ιανουάριο του 2009, αποφάσισε η BMW να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου MINI cabrio.

Στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ που ανοίγει τις πύλες του τον Ιανουάριο του 2009, αποφάσισε η BMW να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου MINI cabrio. Το δημοφιλές και στυλάτο «μικρό» διαθέτει πλέον βελτιωμένο εσωτερικό με ποιοτικότερα υλικά και εντυπωσιακό σε μέγεθος χώρο αποσκευών, ο οποίος φτάνει τα 660 λίτρα.
 
Οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το MINI Cabrio είναι οι γνωστοί 1,6 λίτρων, στη έκδοση Cooper με 120 ίππους και στην έκδοση Cooper S με απόδοση 175 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει το αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων. Επίσης, στην τελευταία γενιά ανήκει και το σύστημα ευστάθειας DSC.
Καινούριος είναι και ο μηχανισμός της πλήρως αυτοματοποιημένης οροφής , για το άνοιγμα της οποίας απαιτούνται μόλις 15 δλ. Μάλιστα, μπορεί να ανοίξει ακόμα και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει, μέχρι την ταχύτητα των 30 χλμ./ώρα.
 
Το ανανεωμένο MINI cabrio θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2009._Γ.Κυρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ