top icon
Επικαιρότητα

Νέο Skoda Fabia FL

Η εμπορική διάθεση του νέου Skoda Fabia -Fabia Reflex και Fabia Sedan στην ελληνική αγορά ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο εκπρόσωπος της Skoda στην μικρομεσαία κατηγορία, έχει δεχθεί σειρά επεμβάσεων, που σκοπό έχουν την περαιτέρω βελτίωση του μοντέλου σε θέματα ασφάλειας και αισθητικής.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο Fabia εξωτερικά έχει τοποθετηθεί νέου σχεδιασμού εμπρόσθιος προφυλακτήρας, με στρογγυλούς προβολείς ομίχλης και νέου σχεδιασμού αεραγωγούς , δίνοντας μία πιο σπορτιφ εμφάνιση στο αυτοκίνητο. Νέου σχεδιασμού είναι πλέον, τα πίσω φωτιστικά σώματα με σαφή επιρροή από το νέο Octavia5 και σε συνδυασμό με τις ζάντες αλουμινίου ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές του Fabia.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές όμως εντοπίζονται, στο εσωτερικό της νέας Fabia μιας και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί παραπέμπουν σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Τόσο το κεντρικό ταμπλό όσο και ο αντιθαμβωτικός πίνακας οργάνων έχουν επανασχεδιαστεί. Νέου εργονομικού σχεδιασμού είναι επίσης και το τιμόνι, ενώ οι δίχρωμες ταπετσαρίες και οι χρωματικοί συνδυασμοί δημιουργούν ένα πολυτελές εσωτερικό περιβάλλον για τον οδηγό και τους επιβάτες της.
Οι παραπάνω αλλαγές συνοδεύονται από νέες χρωματικές επιλογές και αναβαθμισμένες σε εξοπλισμό εκδόσεις (Comfort, Ambiente & Elegance). Στο βασικό εξοπλισμό πλέον, όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται, το 8ης γενιάς ABS, το σύστημα αυτόματου κλιματισμού (Climatic) καθώς και το σύστημα ελέγχου παρκινγκ (Parking Distance Control).

Το νέο βελτιωμένο Fabia κινούν οι οικονομικοί βενζινοκινητήρες 1.200cc 65Hp και 1.400cc 16V 75Hp, καθώς και ο σπορτιφ κινητήρας 1.400cc 16V με απόδοση 101Hp κι οι υπερτροφοδοτούμενοι (Turbo diesel) πετρελαιοκινητήρες 1.400cc 75Hp, 1.900cc 101Hp και 1.900cc 130Hp.
Στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και η διάθεση του Fabia Sport Edition 1.400cc /116Hp. Οι αλλαγές που έχει δεχθεί το Fabia τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τον αναβαθμισμένο πλούσιο εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, συνοδεύεται από μείωση των τιμών μέχρι και 800 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ