top icon
Επικαιρότητα

Nissan: επένδυση στην υβριδική τεχνολογία

Υβριδικό σύστημα για χρήση και από μικρότερα μοντέλα αναπτύσσει η Nissan, που εξετάζει το ενδεχόμενο να προσαρμόσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία σε αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού.

Υβριδικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερα μοντέλα αναπτύσσει η Nissan, που εξετάζει το ενδεχόμενο να προσαρμόσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία σε αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού
 
Υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση, όμως η Νissan εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσαρμόσει την υβριδική τεχνολογία σε μοντέλα μικρότερου κυβισμού.
 
«Η καλύτερη επιλογή θα ήταν όλες οι ανάγκες να καλύπτονται από ηλεκτρικά αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών, αλλά αργεί ακόμη αυτή η ώρα». H παραπάνω ρεαλιστική πρόταση φαίνεται πως εμπεριέχει όλο το σκεπτικό των ανθρώπων της Nissan, για τις επόμενες κινήσεις τους.
 
Η μαζική παραγωγή υβριδικών αυτοκινήτων θα σημάνει την οριστική αλλαγή στρατηγικής της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία αναζητά μεθόδους να μειώσει την απόσταση με τους ανταγωνιστές της Toyota και Honda, στο μεγάλο κεφάλαιο των οχημάτων που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ