top icon
Επικαιρότητα

O Jeremy Clarkson σε νέα εκπομπή στο Channel 4;

Ένα απρόσμενο tweet ενδεχομένως να ρίχνει το πρώτο…. φώς στο τηλεοπτικό μέλλον της βρετανικής τηλεοπτικής περσόνας.

Ένα απρόσμενο tweet ενδεχομένως να ρίχνει το πρώτο…. φώς στο τηλεοπτικό μέλλον της βρετανικής τηλεοπτικής περσόνας.

Με μια λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στον ιστότοπο topgear.com, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ενημερώνει το κοινό πως «o Jeremy Clarkson τίθεται σε διαθεσιμότητα ενόψει περεταίρω διερεύνησης του συμβάντος με παραγωγό της τηλεοπτικής εκπομπής. Κανένας άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η εκπομπή αυτής της Κυριακής δεν θα μεταδοθεί. Το BBC δεν θα προβεί σε κανέναν περαιτέρω σχολιασμό τη στιγμή αυτή». Αυτό ήταν κάτι που όλοι ανέμεναν μετά και τα πρόσφατα συμβάντα, τα οποία, σύμφωνα με την εφημρίδα Mirror, αναφέρουν πως ο οξύθυμος παρουσιαστής της εκπομπής έβρισε με χυδαίο τρόπο και εν συνεχεία γρονθοκόπησε τον παραγωγο της εκπομπής, Oisin Timon. H μεγάλη ωστόσο είδηση, που έσκασε σαν βόμβα σήμερα το απόγευμα, προκύπτει από ένα αναπάντεχο tweet του Steve Brisbane, ο οποίος… αυτοσυστήνεται ως «Έμπειρος ντίλερ και εξειδικευμένος στις υπηρεσίες after sales με καριέρα στις Audi, Peugeot, Saab, Mazda και BMW και εμπλοκή στην Orenda Supercars και την Noble Automotive». Ο βρετανός, μέσω του επίμαχου tweet του, το οποίο και σας παραθέτουμε, προαναγγέλλει(;) μια νέα εκπομπή στο ανταγωνιστικό κανάλι Channel 4, που έχει τίτλο «Full Throttle», στην οποία ο Jeremy Clarkson και οι αρθογράφοι της έντυπης έκδοσης του Top Gear, Tom Ford (πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Fifth Gear» έως το 2010) και Ollie Marriage, παρουσιάζουν τον Tiff Niddle να οδηγεί –άγνωστο τι- στην πίστα του Anglesey της Β. Ουαλίας. Πρόκειται για ένα ακόμα διαδικτυακό τρολάρισμα ή για μια πραγματική είδηση, που αναφέρεται είτε σε μια ευκαιριακή συνεύρεση των παραπάνω προσώπων για τις ανάγκες ενός και μόνο «γυρίσματος», είτε για κάτι εντελώς νέο και… μόνιμο, που αν επιβεβαιωθεί σίγουρα θα ταράξει τα βρετανικά και όχι μόνο τηλεοπτικά νερά; Δε μένει παρά να παρακολουθήσουμε με ψυχραιμία τις εξελίξεις μέχρι να… κάτσει η σκόνη και να οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις.

Για την ιστορία, πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως τον περασμένο μόλις μήνα, και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου, ο Jeremy Clarkson είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία μάλλον ασυνήθιστη ανάρτηση, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Αναζητείται: νέος παρουσιαστής για το Top Gear. O αιτών πρέπει να είναι ηλικιωμένος, κακοντυμένος και σχολαστικός, αλλά ικανός στο να πηγαίνει στη δουλειά στην ώρα του». Αν και φαντάζει ως ένα ακόμα ειρωνικό/καυστικό σχόλιο του βρετανού παρουσιαστή, αν κρίνουμε από τα πρόσφατα γεγονότα, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη για την παρουσίαση του τηλεοπτικού Top Gear τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας στο πλευρό του τους Richard Hammon και James May, γνώριζε κάτι περισσότερο για την… μπόρα που θα ερχόταν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες._X.A.

Ιδού και το σχετικό tweet

 
Ο Jeremy Clarkson και το Top Gear σε αριθμούς
1.500.000 λίρες
είναι η αμοιβή του ως παρουσιαστής του Top Gear
150.000.000 λίρες
είναι τα ετήσια έσοδα του BBC Worldwide από την εκπομπή.
4.500.000 λίρες
ήταν το μέρισμα που έλαβε το BBC το 2012 από την εταιρεία Bedder 6, η οποία συστάθηκε από τον 54χρονο Jeremy Clarkson και τον παραγωγό του Top Gear, Andy Wilman. Την  ίδια χρονιά, το BBC αγόρασε το 30% του μεριδίου που κατείχε ο Clarkson στην εν λόγω εταιρεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ