top icon
Επικαιρότητα

Ο Valentino Rossi στο Monza Rally Show 2015

Ο «Γιατρός» θα το διασκεδάζει και φέτος στον καθιερωμένο ιταλικό θεσμό του Monza Rally Show αποδεικνύοντας για μια ακόμα το πάθος του για τους αγώνες, αλλά και το αστείρευτο ταλέντο του και στους τέσσερις τροχούς.

Η αγάπη του εννιά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή για τον κόσμο των τεσσάρων τροχών δεν είναι μυστικό, καθώς ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο 36χρονος θρύλος του MotoGP δε δίστασε να «δεθεί» στο μπάκετ κάποιας αγωνιστικής κατασκευής. Πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού του, ο Valentino Rossi θα δώσει και φέτος το παρών στο Monster Energy Monza Rally Show, που διεξάγεται στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσικλετών EICMA το προσεχές Σαββατοκύριακο (27-29 Νοεμβρίου) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Autodromo Nazionale di Monza σε μια προσπάθεια όχι μόνο να … συναρπάσει για μια ακόμα φορά τους οπαδούς του, αλλά και να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός έχει αποσπάσει στο συγκεκριμένο θεσμό τρεις στο σύνολο νίκες (2006, 2007 και 2012) αλλά και δύο δεύτερες θέσεις, το 2013 και 2014, κόντρα στους Dani Sordo και Robert Kubica.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω εδώ καθώς πρόκειται για μια φανταστική εκδήλωση. Για εμένα είναι μια ακόμα πρόκληση. Πρόκειται για τον ιδανικό τρόπο για να χαλαρώσω ύστερα από μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά», δήλωσε o Rossi.

Μεταξύ άλλων, στο Monza Rally Show 2015 θα συμμετάσχουν ο Βέλγος Thierry Neuville οδηγώντας ένα Hyundai i20 WRC, o οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του motocross και συμπατριώτης του VR46, Tony Cairoli πίσω από το πηδάλιο ενός Citroen DS3, καθώς και ο καταξιωμένος στη γείτονα χώρα rallyman και εννέα φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Paolo Andreucci._Χ.Α.

Δείτε εδώ το απίστευτο προσπέρασμα του Valentino Rossi στο Monza Rally Show 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ