top icon
Επικαιρότητα

Οι κινητήρες του νέου Μini

Η Μini ανακοίνωσε τα βασικά τεχνικά στοιχεία των κινητήρων, με τους οποίους θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά τα νέα One και One D.

Η Μini ανακοίνωσε τα βασικά τεχνικά στοιχεία των κινητήρων, με τους οποίους θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά τα νέα One και One D.

Βασικός κινητήρας του νέου One θα είναι ο 1.2 λίτρων τρικύλινδρος TwinPower Turbo, ο οποίος παράγει 102 ίππους και 18,3 χλγμ. ροπής. Με αυτόν το μοντέλο θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα (10,2 με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και θα αναπτύσσει τελική ταχύτητα 195 χιλιομέτρων την ώρα. Όσο για τη μέση κατανάλωσή του, θα κυμαίνεται από 4,6 έως 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα να βρίσκονται μεταξύ 108 και 114 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο.

Το One D θα παίρνει κίνηση από τον 1.5 λίτρων τρικύλινδρο TwinPower Turbo, απόδοσης 95 ίππων. Με το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο, το νέο Mini θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 11 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 190 χιλιόμετρα την ώρα. Όσο για τη μέση κατανάλωσή του, θα κυμαίνεται από 3,4 έως 3,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα να βρίσκονται μεταξύ 89 και 92 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ