top icon
Επικαιρότητα

Oι νέες BMW στην Eλλάδα

Σε μια εκδήλωση για τους Έλληνες δημοσιογράφους η BMW Hellas παρουσίασε πριν την επίσημη πρεμιέρα τους στην έκθεση της Γενεύης τη νέα M6, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 140.000 ευρώ και την ανανεωμένη σειρά 7 (108.000 ευρώ). Στην τελευταία έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές αισθητικές επεμβάσεις (κυρίως στο πίσω της μέρος) που μετρίασαν κάπως τον τολμηρό, αλλά και αμφιλεγόμενο σχεδιασμό της. Στην ίδια εκδήλωση, παρουσιάστηκε επίσης η νέα M5, για την οποία υπάρχουν ήδη 28 παραγγελίες από πρόθυμους αγοραστές να αποκτήσουν το κλειδί στον… οδηγικό παράδεισο έναντι των 117.000 ευρώ που είναι η τιμή του 4θέσιου αυτού supercar.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη… συνάθροιση των νέων μοντέλων της BMW, η καινούργια σειρά 3. Για το μοντέλο αυτό, η ελληνική αντιπροσωπεία φιλοδοξεί να διαθέσει 1500 αυτοκίνητα μέσα στο 2005, ως επί το πλείστον με το 2λιτρο κινητήρα, μια και η έκδοση των 1.600 κ.εκ. αναμένεται στο τέλος του χρόνου. Tιμή εκκίνησης για την 320i είναι τα 33.900 ευρώ.

Aξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται στη χώρα μας, η παγκόσμια παρουσίαση της σειράς 3 στο δίκτυο της εταιρείας. Ένας στόλος από 400 «3άρες» και περισσότεροι από 4.500 επισκέπτες αποτελούν ένα εύλογο σημείο αναφοράς για το μέγεθος της κινητοποίησης που έγινε για αυτό το σκοπό._M.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ