top icon
Επικαιρότητα

Opel Corsa: αυτοκίνητο της χρονιάς στη Δανία

Μία επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού τύπου ψήφισε το νέο Opel Corsa «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη Δανία. Πρόκειται για την πρώτη διάκριση του αυτοκινήτου λίγες μόλις ημέρες μετά το λανσάρισμά του στην αγορά. Το κλαμπ των Δανών δημοσιογράφων από το χώρο του αυτοκινήτου «Motorjournalisternes Klub i Danmark» (MKD) κατέταξε το Corsa στην 1η θέση, μπροστά από 14 διεθνείς ανταγωνιστές του.
 
Άλλα κριτήρια για την απόφαση των Δανών δημοσιογράφων ήταν η ευρυχωρία και η ελκυστική τιμή του. Με 10.990 ευρώ, η βασική έκδοση του νέου Corsa τιμολογείται ακόμα χαμηλότερα από το προηγούμενο μοντέλο στη Γερμανία. Επιπλέον, το νέο μοντέλο προσφέρει σημαντικές προαιρετικές επιλογές, όπως το ενσωματωμένο σύστημα πίσω σχάρας «Flex-Fix», το οποίο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Corsa. Η σχάρα σύρεται εύκολα από τον πίσω προφυλακτήρα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο ποδήλατα. 
 
Το τρίθυρο μοντέλο και η πεντάθυρη έκδοση Corsa, που προορίζονται για διαφορετικούς τύπους πελατών, έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Opel: περίπου 75.000 παραγγελίες έχουν ήδη δοθεί, πριν καν το νέο Corsa φτάσει τα καταστήματα των διανομέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ