top icon
Επικαιρότητα

Πισωκίνητη θα είναι η επόμενη BMW Σειρά 1;

Ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW αποκάλυψε πως η εταιρεία μάλλον θα ταχθεί υπέρ της συνέχισης της πίσω κίνησης και για τον επόμενο άσο της γερμανικής εταιρείας.

Ως τώρα όλοι πίστευαν ότι η Σειρά 1 του 2018 θα υιοθετήσει και εκείνη με τη σειρά της την προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL1, που ήδη χρησιμοποιείται από τη Mini και τη Σειρά 2. Πλέον όμως υπάρχει μια νέα ένδειξη, ότι η εταιρεία θα μπορούσε να κρατήσει την πισωκίνητη διάταξη του αυτοκινήτου. Μιλώντας στο MotorTrend ο Klaus Frohlich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, άφησε να εννοηθεί η τελική απόφαση για το ζήτημα πρόκειται να ληφθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Αν χρησιμοποιήσουμε την πίσω κίνηση, θα χάσουμε τα πλεονεκτήματα του χώρου αποσκευών, σχολίασε. Αλλά εάν ένας πελάτης θέλει χώρο, μπορεί να αγοράσει το 2 Series Active Tourer. Η Σειρά 1 είναι για την κατάκτηση των πωλήσεων, έτσι πρέπει να είναι μια πραγματική BMW. Θα έχουμε αποφασίσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρούσα Σειρά 1 ανανεώθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και απέκτησε τρικύλινδρους κινητήρες για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ