top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα: Kia Sportspace concept

Ένα πρωτότυπο μοντέλο που προοιωνίζει την έλευση του νέου Optima, θα παρουσιάσει στη Γενεύη η κορεάτικη εταιρεία.

Ένα πρωτότυπο μοντέλο που προοιωνίζει την έλευση του νέου Optima, θα παρουσιάσει στη Γενεύη η κορεάτικη εταιρεία.

Σύμφωνα με το «λιτό» δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κορεάτες, το νέο concept που θα δούμε στη Γενεύη σε λίγες μέρες από σήμερα αποτελεί το 11ο κατά σειρά μοντέλο της Kia, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της στη Φρανκφούρτη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για ένα μοντέλο που προαναγγέλει τον αντικαταστάτη του Optima, του δίδυμου ουσιαστικά αδελφού του Hyundai Sonata, που θα δούμε ως μοντέλο παραγωγής στα τέλη του 2015.

Η Kia περιγράφει το νέο της concept ως ένα «ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα για ένα ενεργό τρόπο ζωής, ως μια δυναμική σχεδιαστική που αποτελεί το καταφύγιο από το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής». Η Kia δεν ανέφερε τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, αλλά η πλευρά του προφίλ δείχνει ότι είναι αρκετά μεγάλο. Στην απλή αλλά λειτουργική καμπίνα υπάρχει μια γενναιόδωρη σε διαστάσεις και πληροφοριακό υλικό οθόνη αφής, καθίσματα επενδυμένα με δέρμα, καθώς επίσης και πανοραμική ηλιοροφή.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που καλείται να αντιπαρατεθεί με τα… ιερά τέρατα της κατηγορίας D, όπως είναι το νέο VW Passat και το επίσης νέο Ford Mondeo. Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι._Χ.Α.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ