top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου για το ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla

Τα προβλήματα στη ροή της γραμμής παραγωγής του Model 3 (και όχι μόνο) συνέβαλαν ώστε τα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla να μετατεθούν για τις 16 Νοεμβρίου.

Αρχικά, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Elon Musk, τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιούνταν στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η Tesla στη γραμμή παραγωγής του Model 3, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση μπαταριών στις πληγείσες από τον τυφώνα Maria περιοχές του Puerto Rico αλλά και πέριξ αυτού, ανάγκασαν τους ιθύνοντες της τελευταίας να μεταθέσουν την πρεμιέρα του επαναστατικού –όπως οι ίδιοι τα χαρακτηρίζουν- φορτηγού τους τρεις βδομάδες μετά την αρχική ημερομηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το νέο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla θα έχει αυτονομία κίνησης σε πραγματικές συνθήκες της τάξης των 320 έως και 480 περίπου χλμ. Αργότερα, όπως αναφέρουν μη κατονομαζόμενες πηγές του πρακτορείου, ο Elon Musk και η πάντοτε… δραστήρια ομάδα του σχεδιάζουν να εφοδιάσουν το νέο αυτό δημιούργημά τους με συσσωρευτές ενέργειας που θα εξασφαλίζουν αυτονομία κοντά στα 1.600(!) χλμ.

Θυμίζουμε με την ευκαιρία πως πέραν το νέου αυτού φορτηγού και των ήδη γνωστών μοντέλων της γκάμας της (Model 3, S και Χ), η Tesla σχεδιάζει μέσα στα προσεχή χρόνια να αθροίσει στο portfolio της ένα SUV (Model Y) καθώς και ένα pick-up μοντέλο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ