top icon
Επικαιρότητα

Πριμ σε τροχονόμους!

Αίσθηση έχει δημιουργήσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή» το οποίο αναφέρει ότι οι τροχονόμοι που θα αφαιρούν πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, στα οποία δεν θα υπάρχει επικολλημένο το σήμα των τελών κυκλοφορίας, θα πριμοδοτούνται.

Αίσθηση έχει δημιουργήσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή» που αναφέρει ότι οι τροχονόμοι που θα αφαιρούν πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, στα οποία δε θα υπάρχει επικολλημένο το σήμα των τελών κυκλοφορίας, θα πριμοδοτούνται.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για μια κοινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοίδη και του υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, με την οποία καθιερώνεται χρηματικό… κίνητρο 14,67 ευρώ (5.000 δρχ.) στα «όργανα» που θα συλλαμβάνουν Ι.Χ. και Δ.Χ. οχήματα αλλά και μοτοσικλέτες που δε θα φέρουν επικολλημένα τα τέλη κυκλοφορίας. Η απόφαση εκδόθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2003. Η δαπάνη της πριμοδότησης θα επιβαρύνει κατά 50% τους ΟΤΑ, οι οποίοι και εισπράττουν το 50% των εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας._ Τ. Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ