top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών το ανανεωμένο Fiat 124 Spider (+video)

Μετά τo πρόσφατο φρεσκάρισμα του δίδυμου Mazda MX-5, έρχεται η ώρα για την πρεμιέρα της ανανεωμένης εκδοχής του Fiat 124 Spider.

Ως γνωστόν, τα Mazda MX-5 και Fiat 124 Spider, τα οποία κατασκευάζονται κάτω από την ίδια στέγη, και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας που βρίσκεται στην πόλη της Χιροσίμα, βασίζονται στο ίδιο πάτωμα, με την κάθε εταιρεία να χρησιμοποιεί τα δικά της μηχανικά σύνολα αλλά και τις δικές της επιλογές στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων των δύο roadster, στο σύστημα διεύθυνσης κοκ. Με δεδομένη την πρόσφατη ανανέωση της ιαπωνικής εκδοχής (διαβάστε εδώ αναλυτικά τα πάντα για το ανανεωμένο Mazda MX-5), η FCA Αμερικής μας πληροφορεί σήμερα μέσω ενός πολύ «συνοπτικού» teaser βίντεο ότι την επόμενη κιόλας βδομάδα θα παρουσιαστεί το ρετουσαρισμένο Fiat 124 Spider.

Δυστυχώς για εμάς, το εν λόγω βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δεν είναι και τόσο αποκαλυπτικό, καθώς τα πλάνα του περιορίζονται στην αποκάλυψη συγκεκριμένων τμημάτων της έκδοσης Abarth, όπως είναι οι απολήξεις των εξατμίσεων, οι τροχοί και τα πίσω φωτιστικά σώματα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ