top icon
Επικαιρότητα

Πυροσβεστικό Nissan Pick-Up

Συνεχίζοντας την παράδοση του προκατόχου του, το Nissan PickUp έλαβε την επίσημη έγκριση τύπου του ΥΠΕΧΩΔΕ, ώστε να κυκλοφορήσει σε έκδοση πυροσβεστικού οχήματος.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί τις απαραίτητες μετατροπές, τις οποίες υπογράφει η εξειδικευμένη σε τέτοια θέματα εταιρία ΤΕΜΑΞ Α.Ε. Αυτές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση μίας δεξαμενής χωρητικότητας 600 λίτρων, καθώς και μία ειδική αντλία, τύπου Rosenbauer-Otter, παροχής 800 λίτρων/ λεπτό και πίεσης 5 bar. Επιπροσθέτως, διαθέτει φάρο, ηλεκτρονική σειρήνα και διάφορα ακόμη απαραίτητα εφόδια. Παράλληλα, υπάρχει  η δυνατότητα τοποθέτησης εργάτη καθώς και συστήματος ασύρματης επικοινωνίας.

Η πυροσβεστική έκδοση του Nissan PickUp μπορεί να μεταφέρει δυο επιβάτες, παρέχοντας πίσω από τις θέσεις τον αναγκαίο χώρο για την τοποθέτηση εργαλείων. Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου βρίσκεται ένας κινητήρας 2,5 λίτρων, η ισχύς του οποίου φτάνει τους 133 ίππους.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, έχει ήδη προβεί στην κατασκευή αρκετών πυροσβεστικών Pick-Up,τα οποία έχουν διατεθεί, μεταξύ άλλων, στην Εθνική Τράπεζα, στη Vodafone, στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στην Ελληνική Κοινότητα Γενεύης, στο Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση και στο Σύλλογο Προστασίας Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ