top icon
Επικαιρότητα

Qoros

To δεύτερο μοντέλο παραγωγής, που προστίθεται στη γκάμα της, θα μας παρουσιάσει η Qoros στη διεθνή έκθεση της Γενεύης στο Μάρτιο.

To δεύτερο μοντέλο παραγωγής, που προστίθεται στη γκάμα της, θα μας παρουσιάσει η Qoros στη διεθνή έκθεση της Γενεύης στο Μάρτιο. Η κινεζική εταιρεία, με μόλις έξι χρόνια κατασκευαστικής δραστηριότητας, τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής. Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε έγινε η πρώτη εταιρεία της μεγάλης ασιατικής χώρας που πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές πρόσκρουσης του πρώτου μοντέλου της από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP, καθώς αυτό αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια για το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει στους επιβάτες του.

Το μοντέλο που θα δούμε στη Γενεύη δε διαφοροποιείται αισθητικά από το Qoros 3 Sedan, το οποίο παρουσιάστηκε στην ελβετική πόλη το 2013. Με κύριο εμπορικό του στόχο την Ευρώπη το βασισμένο στην πλατφόρμα του Qoros 3 Sedan αυτοκίνητο έχει μοντέρνα και νεανική γραμμή, ενώ υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις με τα μέσα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας που διαθέτει.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ