top icon
Επικαιρότητα

Red Bull X-Fighters

Οι κορυφαίοι FMX αναβάτες του κόσμου λίγο πριν την αυριανή συνάντησή τους στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώην πρωταθλητής Ronnie Renner έδωσε μια πρώτη γεύση για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα.

 

Ο Ronnie Renner, ζωντανός θρύλος του FMX, με τέσσερις νίκες στα X-Games, την πρώτη θέση στο Red Bull X-Fighters του Μεξικού το 2005 και τρεις παρουσίες στο βάθρο συνολικά στην καριέρα του, έδωσε στους Αθηναίους μια πρώτη γεύση από το θεαματικό θεσμό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά άλματα με φόντο την επιβλητική Ακαδημία Αθηνών και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς.

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια, θα είναι ο αγώνας της Παρασκευής 12 Ιουνίου, όπου οι καλύτεροι αναβάτες FMX στον κόσμο, γνωστοί για την άνεση με την οποία αψηφούν τη βαρύτητα, θα κληθούν να πραγματοποιήσουν άλματα μήκους 30 και ύψους 15 μέτρων αντίστοιχα. Οι 12 κορυφαίοι αναβάτες του Red Bull X-Fighters World Tour 2015 βρίσκονται στη χώρα μας για τη δεύτερη από τις συνολικά πέντε συναντήσεις της χρονιάς, το αγωνιστικό μέρος της οποίας θα ξεκινήσει  Παρασκευή, 12 Ιουνίου, στις 21:00, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, που διαχειρίζεται η Dionyssomarble. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα προμηνύεται ένα από τα πλέον φαντασμαγορικά στην ιστορία του αθλήματος χάρη στο χώρο διεξαγωγής αλλά και στους συμμετέχοντες αθλητές, με τον νικητή του πρώτου αγώνα της σεζόν να έρχεται αντιμέτωπος με τα φαβορί, Levi Sherwood (NZL), Tom Pages (FRA) και Josh Sheehan (AUS).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD από τις 22:00 και από το Red Bull TV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά κ.ά.). 

Δείτε το βίντεο!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ