top icon
Επικαιρότητα

Rezvani Tank: Όνομα και πράγμα

Η Rezvani Automotive είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα θηριώδες SUV με στρατιωτικές και όχι μόνο επιρροές.

Η αμερικανική εταιρεία με έδρα το Orange City της Καλιφόρνια που ιδρύθηκε το 2014 είναι έτοιμη να παρουσιάσει σε λίγες μέρες από σήμερα ένα SUV που διόλου τυχαία θυμίζει στρατιωτικό όχημα. Με τις πρώτες teaser φωτογραφίες που σας παραθέτουμε να βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας «πακέτο» πηγαίνουν και οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν στο μηχανολογικό ποιόν του.

Πιο συγκεκριμένα, το Rezvani Tank, όπως επισήμως θα ονομάζεται, θα βασίζεται σε ένα ανεξάρτητο πλαίσιο έχοντας την ικανότητα να κινηθεί το ίδιο άνετα και απρόσκοπτα τόσο στην άσφαλτο όσο και εκτός των ορίων της. Κύρια χαρακτηριστικά τις εξωτερικής περιβολής του θα είναι ουκ ολίγες στιλιστικές αναφορές σε καταξιωμένα μοντέλα του είδους, όπως τα Wrangler,, Defender και G-Class.

Κάτω από το καπό του εικάζεται πως θα φιλοξενούνται δύο διαφορετικά μηχανικά σύνολα αγνώστου… καταγωγής -προς το παρόν. Το «μικρό» θα έχει 6 κυλίνδρους σε διάταξη V με χωρητικότητα 3,6 λίτρα και απόδοση 285 ίππων και 353 Nm. Η «μεγάλος» θα είναι V8 με κυβισμό που θα «ακουμπά» τα 6,4 λίτρα, η δε απόδοσή του θα αγγίζει τους 500 ίππους και η ροπή του τα 580 Nm.

Όπως ανακοινώνει η Rezvani, στον προαιρετικό εξοπλισμό του Tank θα συμπεριλαμβάνονται θερμικές κάμερες νυχτερινής όρασης καθώς και θωράκιση. Λογικό._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ