top icon
Επικαιρότητα

Στις 15 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της νέας Ferrari FF

Ήρθε η ώρα ώστε οι Ιταλοί να μας αποκαλύψουν την ανανεωμένη εκδοχή της FF.

Με μια ειδική πρόσκληση, η οποία απεστάλη σε επίλεκτους πελάτες της, η Ferrari αποκαλύπτει εμμέσως τον χρόνο αλλά και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ανανεωμένης FF. Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της σε… κλειστό κύκλο θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στη Villa Erba, η οποία βρίσκεται στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, εκεί δηλαδή όπου κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα μεγάλο τμήμα της γνωστής εκδήλωσης Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Τι νέο φέρνει μαζί της η ανανεωμένη Ferrari FF; Σχεδιαστικά, δεν αναμένονται… τεράστιες αλλαγές, καθώς αυτές κρατούνται για το εντελώς νέο μοντέλο που θα την διαδεχθεί σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα. Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί αναμένεται να αντικαταστήσουν το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με ένα νέο, το οποίο θα διαθέτει 8 σχέσεις. Βελτιώσεις αναμένεται να γίνουν και στο σύστημα τετρακίνησης.

Όσον αφορά στον κινητήρα του αυτοκινήτου, οι πληροφορίες κάθε άλλο παρά… ξεκάθαρες είναι. Το πρώτο σενάριο θέλει τους Ιταλούς να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6,3 λίτρων, ο οποίος θα αναβαθμιστεί σε ισχύ αγγίζοντας τους 700 ίππους. Το δεύτερο αφορά στην αντικατάστασή του με τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο V8 «διαμάντι» των California T και 488 GTB.

Όπως και να ‘χει, σε τρεις βδομάδες από σήμερα το… μυστήριο γύρω από την ανανεωμένη Ferrari FF θα λυθεί πλήρως. Και οριστικά._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ