top icon
Επικαιρότητα

Θεματικό πάρκο της Ferrari στο Άμπου Ντάμπι

Σε γιορτινό κλίμα ξεκίνησαν το Σάββατο, οι εργασίες κατασκευής του πρώτου θεματικού πάρκου της Ferrari διεθνώς, στο Άμπου Ντάμπι. Το θεματικό αυτό πάρκο έχει έκταση 250.000 τ.μ., ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2009.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος της Ιταλικής φίρμας, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, τόνισε ότι η φετινή χρονιά έχει μεγάλη σημασία για τη Ferrari, τόσο λόγω των αυξημένων πωλήσεων της εταιρίας, όσο και χάρη στη διπλή επιτυχία της Ιταλικής ομάδας, στο πρωτάθλημα F1.

Μέσα στο θεματικό αυτό πάρκο θα βρίσκονται χώροι αναψυχής, ο εκθεσιακός χώρος της Ferrari, καθώς και σχολές οδήγησης για ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας. Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι η παρακείμενη πίστα, που θα φιλοξενεί το Grand Prix των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από το 2009.

Στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών, μάλιστα, οι υπεύθυνοι του πάρκου έθαψαν και μια ειδική κάψουλα γεμάτη από μηχανικά μέρη του φετινού μονοθέσιου της Ferrari στη F1. Η κάψουλα αυτή θα μείνει κάτω από τη γη 40 χρόνια και θα ανοιχτεί το 2047, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα εκατοστά γενέθλια της εταιρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ