top icon
Επικαιρότητα

To BMW Group στην Techno Classica 2017

Ο γερμανικός όμιλος ετιαρειών συμμετέχει στην Techno Classica 2017 που πραγματοποιείται στο Essen εκθέτοντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα αυτοκίνητα από το ένδοξο αυτοκινητικό της παρελθόν.

Η BMW βρήκε την κατάλληλη αφορμή ώστε να γιορτάσει στο Essen της Γερμανίας μερικές σημαντικές επετείους της. Ανάμεσα σε αυτές είναι τα 40 χρόνια τα οποία κλείνει φέτος η σειρά 7, τα 30 χρόνια των 12κύλινδρων κινητήρων της, αλλά και οι τρεις δεκαετίες της εμβληματικής BMW Z1.

Ο επισκέπτης μπορεί να δει στο περίπτερο των Βαυαρών επτά στο σύνολο αντίτυπα της σειράς 7, ανάμεσα στα οποία είναι και η έκδοση Karl Lagerfeld που παρουσιάστηκε με σημείο αναφοράς τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, ένα πρωτότυπο της οικογένειας που εφοδιάστηκε με 16κύλινδρο κινητήρα, αλλά και η «7άρα» που πρωταγωνίστησε στην ταινία του διάσημου βρετανού πράκτορα 007, Tomorrow Never Dies.

Το «παρών» δίνει και η πρώτη BMW Z1, ένα διθέσιο σπορ αυτοκίνητο με… πλαστικές εξωτερικές επιφάνειες, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της πριν 3 χρόνια δίπλα από την 750iL στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Επίσης, η εταιρεία συμμετέχει στην Techno Classica 2017 και με εκθέματα της Mini, της Rolls-Royce και της BMW Motorad, αλλά και με αρκετές παραστάσεις» από την αγωνιστική της εμπλοκή στα ράλλυ και τους αγώνες ταχύτητας σε πίστες._X.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ