top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Audi R8 αποκαλύπτεται!

Μερική αποκάλυψη για το νέο R8 της Audi, που επίσημα αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύη.

Μερική αποκάλυψη για το νέο R8 της Audi, που επίσημα αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύη.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην κοσμοπολίτικη Γενεύη στις αρχές του επόμενου μήνα. Προς το παρόν, πάντως, και μέχρι οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας να… σηκώσουν πλήρως το λευκό σεντόνι που καλύπτει τις εξωτερικές επιφάνειες του νέου τους κουπέ, το μόνο επίσημο στοιχείο που μας αποκαλύπτουν είναι ότι το R8 δεύτερης γενιάς θα εφοδιάζεται με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και προαιρετικά με laser lights, που για πρώτη φορά είδαμε στο R8 LMX την περασμένη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες ,ας, το νέο Audi R8 θα μοιράζεται το lay out (δάπεδο, μηχανικά μέρη κοκ) με την ομόσταυλη Lamborghini Huracan με αρκετές ωστόσο διαφοροποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το μεταξόνιο αλλά και τα μετατρόχιο αναμένεται να είμαι μεγαλύτερα σε σχέση με εκείνα του ιταλικού κουπέ, ενώ… θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με τους κινητήρες που θα παρέχουν την κίνηση. Αν μη τι άλλο, στο συγκεκριμένο και καθʼ όλα κρίσιμο αυτόn τομέα, το πλέον πιθανό σενάριο είναι να δούμε δύο αναβαθμισμένες σε απόδοση και κατανάλωση εκδοχές των γνωστών ατμοσφαιρικών V8 και V10 κινητήρων της γερμανικής εταιρείας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε και την… έκπληξη, που θέλει την τοποθέτηση στο κέντρο του αλουμινένιου αμαξώματος μιας νέας γενιάς υπερτροφοδοτούμενων συνόλων. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ισχύς των κινητήρων που θα επιλεχθούν θα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς με την αρωγή ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ