top icon
Επικαιρότητα

To νέο Hyundai Elantra

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Busan της Κορέας, η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra, που στην εγχώρια αγορά φέρει την ονομασία Evante.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Busan της Κορέας, η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra, που στην εγχώρια αγορά φέρει την ονομασία Evante.
 
Πρόκειται για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας που -αν μη τι άλλο- διακρίνεται για την μοντέρνα αισθητική του, στοιχείο που αναμφίβολα το διαφοροποιεί σημαντικά από το μοντέλο που αντικαθιστά. Σημείο αναφοράς, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, είναι οι πολύ λεπτές κολώνες του αμαξώματος, επιλογή που παραπέμπει άμεσα σε κουπέ μοντέλο. Από εκεί και πέρα, θετικές εντυπώσεις προκαλεί και το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED. Φωτογραφίες ωστόσο από το εσωτερικό δεν έχουν ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα.
 
Κάτω από το καπό του νέου Elantra θα φιλοξενείται σε πρώτη φάση ένας 1.600άρης κινητήρας βενζίνης με σύστημα άμεσου ψεκασμού (GDI: Gasoline Direct Injection), ο οποίος θα αποδίδει 140 ίππους και συνδυάζεται, τουλάχιστον για την αγορά της Κορέας, με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
 
Το νέο Hyundai Elantra θα αρχίσει να διατίθεται, αρχικά στην αγορά της Κορέας, από το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Στην Ευρώπη, η άφιξή του έχει προγραμματιστεί για τους πρώτους μήνες του 2011. _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ