top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Hyundai Tucson και το i20 WRC στα χιόνια (+video)

Η Hyundai πραγματοποίησε ένα ακραίο εγχείρημα με την ονομασία «Hyundai Snow Challenge 2021» και έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Στο βίντεο το ολοκαίνουριο Hyundai Tucson και το καθαρόαιμο i20 Coupe WRC τραβούν έναν επαγγελματία σκιέρ κατά μήκος της χιονισμένης πίστας Bilster Berg – πρόκειται για το χειμερινό άθλημα γνωστό ως skijoring.

«Με αυτό το εγχείρημα, θέλαμε πραγματικά να αναδείξουμε την οδηγική απόλαυση και άνεση που προσφέρουν τα οχήματα της Hyundai», δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe. «Εκτός από την εξαιρετική απόδοση του i20 Coupe WRC και του ολοκαίνουριου Tucson στα χιόνια, ήταν επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος να αναδείξουμε το δυναμικό πνεύμα της Hyundai.»

Το βίντεο ξεκινά με μία εικόνα της χιονισμένης πίστας αγώνων Bilster Berg σε μια ηλιόλουστη χειμερινή ημέρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Rolf Neuhaus, Business Development, Marketing & Communications της πίστας «στο Bilster Berg δεν είχε χιονίσει τα τελευταία δέκα χρόνια».

Hyundai Snow Challenge

Στη συνέχεια παρουσιάζεται ο οδηγός της Hyundai Motorsport Customer Racing, Luca Engstler και παράλληλα ο επαγγελματίας σκιέρ Christoph Friedel, ο οποίος φοράει τα σκι του κι ένα σχοινί ρυμούλκησης συνδέεται στο πίσω μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο WRC. Δίνεται η εκκίνηση και το αυτοκίνητο «απογειώνεται», με τον σκιέρ να έλκεται σε υψηλές ταχύτητες στις στροφές της χειμερινής πίστας Bilster Berg.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνει το ολοκαίνουριο Tucson, ρυμουλκώντας και αυτό με τη σειρά του τον γνωστό σκιέρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ